Иво Карамански сгафи, Пепе бясна

Великденското агне е по-важно от бебето за сина на Кръстника

Новини
17:20 - 10 Май 2024
9646
Иво Карамански сгафи, Пепе бясна

Антоанет Пепе и Иво Карамански дадоха първото си интервю като бъдещи родители. Инфлуенсърката очаква четвърто дете, което е първо за наследника на Кръстника на българската мафия. Новото звездно семейство разкри, че са в очакване на момиченце. Както е известно, Пепе има три деца от двама мъже – две момичета и едно момченце. Оказва се, че в семейството на Карамански са доста суеверни и не позволяват на инфлуенсърката да пазарува, преди бебето да се е появило на бял свят. Главно майката на Иво, Нели Атанасова – Сано, е в основата на това правило.

„Забранено ни е да купуваме, каквото и да било. Имаме суеверие в семейството. Знаем какво искаме, но нищо не купуваме“, сподели Антоанет, а половинката й Иво даде да се разбере, че бебето не е било планувано.

„Просто се случи, не е било много да го мисля, че ще ставам баща. Колкото повече ѝ расте коремът, толкова повече го осъзнавам. Родителите ми се вълнуват“, разказа Карамански-младши. По думите му родителите му възприемат трите деца на Пепе като свои собствени внуци. За 8 години инфлуенсърката забременя четири пъти от трима мъже – рекорд, с който и Благо Джизъса не може да се похвали.

Иво развесели зрителите с отговор на въпрос за бебето. Водещата попита: „Готвите ли се за големия ден?“ – визирайки появата на новия член на семейството, а бъдещият татко отвърна: „Ооо, да, баща й вече е сложил агнето“, а Пепе набързо го скастри „за бебето ставаше въпрос“. Двамата все още не са избрали име на детето. Или поне не искат да го споделят на този етап.