Иво Карамански-син и Пепе се усамотиха във Велинград. Чакат ли бебе?

Инфлуенсърите се наслаждават на лукса в хотела, където плащат по 300 лева на нощ

Нещо за четене
16:15 - 12 Януари 2023
6415
Иво Карамански-син и Пепе се усамотиха във Велинград. Чакат ли бебе?

Инфлуенсърите Антоанет Пепе и Иво Карамански-син след като официализираха връзката си започнаха да споделят с феновете си много снимки и клипчета. От които разбираме, че най-сетне са намерили свободно време само за себе си и са се отдали на скъпа луксозна ваканция в българската спа столица, а именно курорта Велинград.

Двойката се наслаждава на лукса в хотела, на кристално чистия въздух и приказната природна гледка, която се вижда от прозореца. Е, не плащат по 12 бона за стаята, но все пак 300 лв са си сума, пише клюки.нет.

Карамански не се сдържа да се похвали с фото от спалнята, в която се гушка с Антоанет. А последователите на любимата му се чудят дали в най-скоро време Пепе няма да ги изненада с новината, че четвъртото бебе е на път.

Но все пак трябва да охладим страстите на феновете и да ги предупредим, че влюбените се кефят на спокойствие, което имат в момента. Макар Антоанет да отглежда сама три деца, всичките се нуждаят от внимание. Но тя е оправна жена и майка и успява с умение да балансира между грижите за тях, ангажиментите си и интимните си отношения.