Ивон от "Биг Брадър" е Ивайло

Риалити героинята се е подложила на над 20 корекции и подобрения

Нещо за четене
07:30 - 10 Октомври 2024
31151
Ивон от "Биг Брадър" е Ивайло

Ивон Рей прекрачи прага на най-известната Къща у нас. Блондинката е участничка в новия сезон на "Биг Брадър". При влизането си в шоуто риалити героинята обяви, че каца в най-известната къща директно от Монако. Баща й е българин, а майка й-наполовин испанка, а тя е живяла в много страни по света. Освен, че се е целувала страстно с Енрике Иглесиас, е имала връзка с кмета на швейцарския град Лугано.

Източници на Lupa.bg се кълнат, че Ивон всъщност е Ивайло и преди 10-15 години си е сменил пола. Мъжът от години драпа за слава, но без успех. Сега се надява в къщата на "Биг Брадър" да стане известна. "Когато Тоца Крокодила, Луна и Елза Парини си кръстосат гените и си родят дъщеричка" - пишат зрители, които оприличават Ивон на Антония Петрова, приликата им е наистина голяма.

Гримьорът Валентин Кулагин също заяви, че Ивон е мъж и е практикувала най-древната професия в Монако, досущ като Пиленцата от Монако. Всъщност ивон постепенно се е променила напълно. Тя се е подложила на над 20 корекции и подобрения, като екипът ни е е запознат с точност дали Ивон е лейдибой (отгоре жена, отдолу мъж) или е изцяло жена.

„Гледам дали има адамова ябълка“ – пише зрител.

„Този сезон е „Биг Брадър“ от Тему. Нито има разговор с участниците преди влизане, нито нищо - някаква вяла обстановка. Даже явно нямат пари за по представителен човек, който да отваря вратата на колата ами сложили някакъв льольо със слушалките там. Участниците все едно са живели в колиби, че толкова се впечатляват от интериора в къщата“ – пишат зрители на шоуто.