Изхвърлиха футболисти на Лестър заради противозаконно парти

Четиримата празнували, укривайки се от полицията

Спорт
17:58 - 12 Април 2021
3887
Изхвърлиха футболисти на Лестър заради противозаконно парти

Четирима футболисти на Лестър Джеймс Мадисън, Хамза Чаудри, Айосе Перес и Харви Барнс нарушиха протокола за COVID-19 и са били спипани от техния мениджър Брендън Роджърс на домашно парти.

Играчите все пак са успели да се скрият от полицията, която е получила сигнал за веселбата.

Мадисън, Барнс и Чаудри са били в дома на съотборника им Айосе Перес заедно с още 18 други човека.

Яростният Роджърс е разбрал за партито и им е изпратил съобщения.

Купонджиите също така са успели да се скрият навреме от полицията и да вземат таксита до къщата на Чаудри в 1 часа през нощта, за да продължат партито. По този начин те са успели да се скрият от полицията, която по това време вече е правила проверка край дома на Айосе Перес.

Мадисън, Чаудри и Перес останаха извън състава на Лестър при загубата с 2:3 от Уест Хем. Харви Барнс е контузен и продължава своето възстановяване.

Всички са се забавлявали до момента, в който един от футболистите е прочел на телефона си съобщение от мениджъра Брендън Роджърс, което е гласяло, че той е наясно с организирания купон и ги е призовал незабавно да го прекратят.

В този момент всички са се покрили, а в дома на Айосе Перес светлините са били изключени, за да изглежда, че няма никой.

Полицията е пристигнала в дома на Айосе Перес, който се намира близо до „Кинг Пауър Стейдиъм“ малко след 12:20 часа в неделя.

Съседите са информирали полицията, че от 21 часа на улицата са паркирали спортни коли, а от дома на Перес идва музика.

Гостите на партито са били накарани да сложат телефоните си в запечатани торбички, за да не могат да се правят снимки или видеоклипове от купона.

Повечето гости са били млади жени, всички те пиеха и се смееха.

При пристигането си полицията е намерила къщата в мрак, така че не са предприели нищо.

Гостите на партито са успели да се изнесат минути преди пристигането на полицията в дома на Айосе Перес с таксита, които според информациите в английската преса са се насочили към дома на Хамза Чаудри, където купонът е продължил.