Изхвърлиха татуираната Ния от „Фермата“, вижте какъв подарък поиска

Срещу нея гласуваха както жените, които до този момент и се пишеха първи приятелки, така и актьорът Петър, най-големият й поддръжник в стопанството

Нещо за четене
23:30 - 13 Ноември 2023
18044
Изхвърлиха татуираната Ния от „Фермата“, вижте какъв подарък поиска

Татуираната Ния беше изгонена от „Фермата“ след жесток отборен дуел, в който нейният тим „Елбетица“ падна с 9 на 6 от конкурентния „Канатица“. Въпреки че фитнес треньорката се раздаде на Арената, съотборниците й решиха дя я изгонят от състезанието за 100 000 лева.

Срещу нея гласуваха както жените, които до този момент и се пишеха първи приятелки, така и актьорът Петър, най-големият й поддръжник в стопанството. Като дадоха вота си срещу Ния, те спасиха двама други „зелени“ играчи - земеделеца Георги и продавачката на цветя Еми.

Участничката обаче не трепна, преди да си тръгне от риалитито. „Дайте да спрем да се взимаме толкова насериозно! Който спечели да ми купи машината за тахан!“, отсече Ния, която старателно мелеше ядки в стопанството, за да произведе вкусния и полезен продукт. Докато беше в предаването фитнес треньорката, която отглежда 4-годишния си син сама, си падна по земеделеца Георги. Той обаче не отговори на чувствата й, заслепен от гимнастичката Валерия.