Излъга ли Миро в "Пееш или лъжеш"?

Изпълнителят на "Гълъбо" познава Надя Казакова и дори е пял на една сцена с нея

Нещо за четене
12:30 - 21 Октомври 2024
4287
Излъга ли Миро в "Пееш или лъжеш"?

Откритието на Слави Трифонов – Надя Казакова спечели снощното издание на "Пееш или лъжеш" и така освен награда от 5000 лева, получи възможност да пее в дует с Миро. Зрителите се усъмниха, че изпълнителят на "Гълъбо" познава Надя и дори е пял на една сцена с нея.

Името на Надя  изгря на звездния небосклон от формата “5 Stars” на “Шоуто на Слави Трифонов”. Миро е участвал в турнето на "5 Stars", което Дългия организира за участниците във формата преди 11 години и е пял на една сцена с Надя.

Певицата бе част от лейбъла през 2013 и 2014 година, след което стартира като самопродуциращ се изпълнител. От началото на 2023 година тя отново се присъединява към артистите на компанията.

Надя Казакова е родена в Свиленград на 7 септември, зодия Дева и още на 12 години става част от Ансамбъл “Сакар” в родния си град. Завършва СОУ “Васил Левски в Димитровград с профил “Музика”, а след това и АМТИИ “Проф. Асен Диамандиев” – Пловдив.

През 2001 година става част от Националния фолклорен ансамбъл “Филип Кутев”, а през 2004 г. приема предизвикателството да участва във формата 5 Stars на “Шоуто на Слави Трифонов”. През 2011 година Надя Казакова печели Първа награда на фестивала “Пирин фолк” в Сандански, а от 2017 г. е част от Представителния ансамбъл на Въоръжените сили на Република България, към Национална Гвардейска част – ПАВС. С песните си е участвала в много концерти и спектакли в страната и чужбина.

Миро реши да си замълчи и да не обели нито думичка за това, че познава певицата и в крайна сметка я избра за победителка. Зрители обаче бързо надушиха случващото се, а мнозина разпознаха самата Надя и не задържаха критиките за себе си, а заляха с тях страницата на шоуто във Фейсбук.

"Миналата седмица, Коцето имаше доблестта да си признае, че познава момчето което пее и го отстрани за да е честно. Тази седмица обаче, всички се направиха, че не знаят коя е Надя Казакова, въпреки, че нямаше, човек в панела, включително и Миро, който да не я позна!", пише един от феновете на предаването в мрежата, а други го подкрепиха:

"Панела не познава Надя Казакова... Хайде бе! Болшинството от зрителите я познахме, а те и Миро - не. Да бе да. Кого заблуждават? И Миро някакси съвсем случайно избра нея. ", пише друг.

"Надя Казакова!!!! Професионална певица от поне 20 години, певица на Пайнер. Една от звездите на Планета Фолк ТВ! И аз искам да участвам и да ми изтъпанят Глория сред участниците и аз ще я избера, правейки се, че не я познавам!", гласи друг популярен коментар.