ИЗНЕНАДА: Мис Тоца ражда през юли

Новини
22:10 - 15 Май 2022
10858
ИЗНЕНАДА: Мис Тоца ражда през юли

Антония Петрова - Батинкова вече е в средата на седмия месец и се очаква да роди в средата на лятото, научи „Уикенд” от приятелки на перничанката.

Блондинката, нарочена от някои медии за Тоца Крокодила, продължава да крие от медиите и последователите си в социалните мрежи, че ще дари мъжа си с втори наследник.

Носителката на титлата „Мис България 2009” ежедневно залива социалните мрежи с по 20-25 снимки, но само в близък план или със скрит с маркова чанта корем. Тоца е решила да пази в тайна радостната новина и да оповести чак след като роди.

Съпругата на милионера Ивайло Батинков била суеверна и смятала, че към нея има много негативна енергия и заради това не искала да се показва с корем. Бъдещите родители все още крият какъв ще е полът на бебето, но най-вероятно ще е момиче и ще бъде кръстено на някоя от бабите.

Антония се хвалела, че кара много лека бременност и заради това не спира да пътува, защото се чувства прекрасно. 37-годишната миска е твърдо решена отново да даде живот по естествен начин, а не с така модерното секцио.

Тоца е една от малкото звезди, която се престраши да роди по естествен път и дори агитира други майки да дадат нов живот по начина по който майката природа е отредила. „Мис България” и съпругът й Ивайло Батинков имат един син – Благовест, който се роди преди 3 години.

„За мен е важно бебето да е добре. А и Ивайло държеше да бъде до мен в този момент, така че това ми е достатъчно. Все пак, освен всичко друго, той е лекар, прави по няколко операции всяка седмица”, сподели след първото раждане Антония и най-вероятно таткото ще присъства и сега при появата на второто им дете.

Блондинката не спира да е активна в социалните мрежи, където става за смях с вида си. Тоца определено не е попаднала на добър пластичен хирург, който по-скоро я е орезилил, отколкото разкрасил.

Госпожа Батинкова прилича на добре запазена 55-годишна жена, но не й и 37-годишна миска. Антония си е издялкала носа до комичен вид, който изглежда миниатюрен на фона на гротеските й устни и странна брадичка.

Блондинката е претърпяла цялостен ремонт на лицето преди да забременее и сега се хвали с нова визия. След като спечели титлата „Мис България“, Антония бе осмивана, но в сравнение с днешната й визия перничанката си бе направо красавица пред няколко години. Тоца бе първата със силиконов бюст, което в последствие се превърна в традиция за носителките на короната.