Изплискване: Михалев нарече депутатите от ГЕРБ "Апостоли на Сатаната"

Партията на Бойко Борисов е виновна за всичко, обобщи депутатът от ДБ

Новини
13:35 - 30 Януари 2023
1879
Изплискване: Михалев нарече депутатите от ГЕРБ "Апостоли на Сатаната"

ГЕРБ е основната пречка, за да може да се случи нищо в държавата. Те саботират процесите. Това обобщи депутатът от ДБ Стоян Михалев. 

Депутатите на ГЕРБ са едни апостоли на Сатаната, които единствената им функция е да пазят техния лидер. Само това единствено ги интересува“, заключи музикантът-политик.

Позицията за Украйна е евроатлантическата позиция, това не е една позиция с ГЕРБ. Има начин да се разберем по външнополитическите въпроси. Когато въпросите опрат до вътрешната политика нещата стоят по корено различен начин. В  момента, в който поставим темата за съдебната реформа абсолютно всичко се блокира, отсъди Михалев пред Nova news.

Той посочи, че коалицията с БСП в кабинета на „Продължаваме промяната“ е имала за цел да свали ГЕРБ от власт. „Тя реално свърши тази работа“, поясни депутатът.

За дясното обединение с ПП той посочи, че партиите, които съставляват „Демократична България“ са имали свои партийни форуми, на които са дали мандат на лидерите си за започване на преговори с ПП за общо явяване на парламентарните и местните избори. Музикантът посочи, че предстоят разговори и уточняване на различни детайли. Ако това обединение няма добър резултат това ще постави под въпрос следващите активности занапред.

Михалев заяви, че всички са видели предимствата на машинния вот, и че хората са се научили вече как се гласува с машини.