ИЗВЪНРЕДНО! Застреляха бизнес дама в София, хвърлиха бяла роза до трупа й

Новини
22:08 - 10 Октомври 2019 (обновена)
18584
ИЗВЪНРЕДНО! Застреляха бизнес дама в София, хвърлиха бяла роза до трупа й

46-годишната бизнес дама Станка Марангозова е намерена застреляна пред блок №18 в столичния квартал „Младост”. Сигналът е подаден в 20:50 часа тази вечер. Тялото на жената е открито от съпруга ѝ в семейния автомобил. Марангозова лежала на предната седалка на автомобила с огнестрелна рана в главата.

Тя е обвинена, че от януари 2008 г. до октомври 2011 г. е източила сумата от 65 536 705,98 лв., сочи обвинителният акт срещу нея. Той е внесен от Софийската градска прокуратура. Марангозова се ползва с лоша бизнес репутация, а името й често бе забърквано в сложни финансови схеми за милиони левове.

Убитата Станка Марангозова имаше скандална бизнес репутация

В началото на ноември 2011 г. Марангозова е арестувана от ДАНС за пране на пари. Малко по-късно в телевизионен ефир обвинява синът на бившата министърка Емилия Масларова, че я е измамил. Обвиненията й изглежда са безпочвени, тъй като не водят до обвинение на мъжа, когото Станка набеждава. 

„Разправят, че е завлякла могъщи бизнесмени с много пари”, шушукат по адрес на жертвата в „Младост”. Районът е отцепен, на мястото на криминалния инцидент са се струпали десетки полицаи, има и линейки, съобщават живущи в района.

Криминалисти пристигат на мястото на убийството в "Младост", за да направят оглед. Районът е отцепен

Бяла роза, хвърлена до трупа на убитата тази вечер Станка Марангозова, е едно от нещата, които криминалисти намират по време на огледа в столичния кв. "Младост".

Разстрелът е бил чут от събеседника на Станка, с когото тя говорила по мобилния си телефон. Колата й е била в движение, а прозорецът - свален.