Извергът Стоил от Неделево убил баща си с ритници в главата

Новини
16:40 - 21 Март 2022
1570
Извергът Стоил от Неделево убил баща си с ритници в главата

Окръжна прокуратура - Пловдив, повдигна обвинение на 40-годишния Стоил Терзиев от село Неделево, община Съединение, че  умишлено е нанесъл средна телесна повреда на 64-годишния си баща Антон, вследствие на което му причинил смърт по непредпазливост.

Тя е настъпила на 18 март 2022 г. в болница в Пловдив. Наказанието, което предвижда законът, е от 2 до 8 години затвор. 

На 16 март 2022 г. между бащата и сина възникнал битов конфликт в къщата, където живеели. Стоил нанесъл на баща си удари с юмруци и ритници в областта на главата и тялото и го оставил в безпомощно състояние.

Според запознати с разследването обаче жертвата е имала 4 вдлъбнатини по главата. Твърди се, че фаталните удари са нанесени със саморъчно направена маса, чийто крака са от метални тръби.

Непосредствено след инцидента съседи извикали линейка, която откарала пострадалия в болница в Пловдив. Антон Терзиев е починал по-късно.

Стоил Терзиев е задържан за срок от 72 часа с постановление на прокурор. Предстои утре да бъде внесено искане в съда за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо него. 
Разследването по случая продължава, като и към настоящия момент се извършват множество действия по разследването – огледи и разпит на свидетели.
21 март 2022 г.