Джаферович чукна 40 с намалена заплата

Бившият футболист води предаването "Сървайвър" и отнася доста критики заради лошия български и твърде бедния речник

Нещо за четене
10:56 - 20 Март 2023
15316
Джаферович чукна 40 с намалена заплата

Ваня Джаферович чукна 40 години на другия край на света-в Доминикана. Бившият футболист води предаването "Сървайвър" и отнася доста критики заради лошия български и твърде бедния речник. За да го подкрепи в този момент, пък и да бъде до него в празничния ден, в Доминикана пристигна и жена му Жени, която тази година не е част от екипа на "Като две капки вода". Съпрузите отпразнуваха рождения ден, който според българските суеверия не се празнува, с полет на самолет над красивите плажове и океана на Доминикана.

От тази събота "Сървайвър" вече не се излъчва през уикенда и така предаването остана само в два дни-понеделник и вторник. Съкращаването довело до намаляване и на хонорарите на на всички от екипа на предаването, включително и Ваня. Както вече стана ясно Ваня Джаферович се е навил да води предаването срещу 30 бона – пет пъти по-малко от предишния водещ Владо Карамазов. Понеже още миналата година имало идеи да го правят основен водещ, ниският хонорар, който поискал, наклонил везните в негова полза, а Владо останал без работа и с отказани куп ангажименти, пише Хотнюз.

"Казват, че 40 е новото 20! Не знам дали е така. От години насам, аз все се чувствам на 20. Ок, повече ме болят колене, махмурлука все по-бавно минава, а и брадата ми е побеляла, но това са подробности. Най-важното за мен е, че въпреки всичките ми недостатъци, имам човек до себе си, който ме обича безусловно. По-голям подарък от това няма, но тя е решила да ме изненада с нещо, което винаги съм искал да направя… да летя. Благодаря на всички за пожеланията! Обичам ви", сподели Ваня.