Джей Ло проговори след раздялата с Бен Афлек

Певицата имала нужда да остане сама и да се съсредоточи върху себе си

Топ
18:05 - 11 Октомври 2024
9547
Джей Ло проговори след раздялата с Бен Афлек

Певицата описа пред сп. Interview последните събития в живота й като "тъжни" и "страшни". Пред интервюиращия тя намекна, че има нужда да остане отново сама. "Ако искаш да имаш пълноценен живот, е нужно да останеш за малко сам и да се съсредоточиш върху себе си", каза Лопес.

Новината, че "Бенифър" се разделя гръмна още през април. Малко по-късно стана ясно, че Дженифър е подала документи за развод.

"Не съжалявам за нищо досега. Да, чувствам се тъжна, чувствам се отчаяна, но знам, че съм способна да изградя щастието си отново. Сама. Това, че в момента не съм във връзка, не ме определя какъв човек съм. Не мога да търся щастие у други хора."

По нейни думи макар и да е наясно, че човек сам гради щастието си, тя все още не е успяла да научи урока си след раздялата с Бен. "В процес съм в момента да разбера себе си. Мислех, че съм си научила урока, но знам, че не е така. Трябва да започна да се вглеждам в себе си, вместо да търся вината в другите."

Като необвързана Джей Ло сподели, че се чувства добре, макар че ежедневно получава негативни коментари по този повод. "Понякога това наранява", сподели тя, но е убедена, че всичко хубаво предстои. "Когато съм тъжна, се сещам какво съм постигнала за последните 25 години и се успокоявам."