Джей Ло смени три рокли на Ралф Лорен на сватбата си. Коя й отива повече?

Двойката вече официално се ожени през юли на частна церемония в Лас Вегас, последвана от пищно тържество за любимите им хора в имението на Афлек в Джорджия

Стил
16:23 - 24 Август 2022
5186
Джей Ло смени три рокли на Ралф Лорен на сватбата си. Коя й отива повече?

Дженифър Лопес и Бен Афлек се ожениха през изминалия уикенд. Двойката вече официално се ожени през юли на частна церемония в Лас Вегас, последвана от пищно тържество за любимите им хора в имението на Афлек в Джорджия. Именно на това място трябваше да се състои сватбата на Бенифър през 2002 г., ако не бяха отменили годежа.

Няколко дни след празника екипът на Ралф Лорен сподели висококачествени снимки на сватбената рокля на звездата, както и скици и снимки от работния процес. 

Бен Афлек пък бе с класически костюм и сако с черна папийонка, всички от Ралф Лорен, а петте им деца носеха персонализирани тоалети на същия бранд.

„Роклите бяха истинска мечта, благодаря ти, Ралф Лорен“, написа Дженифър в публикацията в блога си, добавяйки, че предстои да сподели още снимки.

Тридневната сватба на Дженифър и Бен се състоя в крайбрежното имение на актьора в Джорджия и според пресата двойката се е възползвала максимално от местоположението, създавайки свой собствен частен плаж, на който гостите да се наслаждават. Церемонията имаше бял дрескод - всички гости на тържеството, както и неговите извършители, бяха облечени в снежнобели рокли и костюми.