Джейсън Стейтъм се отказа от The Man From Toronto

Продуцентите не склонили филмът да е 18+

Култура
13:17 - 06 Март 2020
8980
Джейсън Стейтъм се отказа от The Man From Toronto

Очакваше се Джейсън Стейтъм и Кевин Харт да се появят заедно на екран в главните роли в екшън комедията The Man From Toronto, но нещата са се объркали.

Според Deadline, Джейсън Стейтъм се е отказал от ролята си във филма само няколко седмици (между четири и шест) преди началото на снимките, съобщи lifestyle.bg.

Първоначалната информация сочеше, че Стейтъм не се е разбрал с продуцентите относно филма. Актьорът е искал The Man From Toronto да бъде направен за 18+, докато хората, които дават парите, не са били съгласни с това.

Според обновената информация на Deadline, до напускането на Стейтъм се е стигнало, защото е прекратил договора си с агенцията William Morris Endeavor Entertainment (WME), която го е представлявала. До това решение се е стигнало по взаимно съгласие, но точните причини не са ясни.

Странното е, че Джейсън Стейтъм подписа с WME миналата година, а преди това беше представляван от Creative Artists Agency (CAA). Към момента не е ясно кой ще заеме мястото на Стейтъм в The Man From Toronto, но със сигурност филмът ще загуби от блясъка и хумора си.