Джена с купон за излизането от затвора на Големия Канар

Нещо за четене
16:38 - 21 Юни 2021
4940
Джена с купон за излизането от затвора на Големия Канар

С лудо, невиждано парти големият син на ръководителя на оркестър „Канарите“ Атанас Стоев - Стоян, отпразнува излизането си от затвора след над 6 месеца престой там. Барабанистът на емблематичния оркестър, познат като Големия Канар, бе задържан в началото на тази година, след като бе хванат да шофира под въздействието на наркотични вещества, и по-точно на кокаин.

Освен 6-те месеца в затвора, на Стоев му е отнета книжката за 2 години, както и му е наложена парична гаранция от 490 лв. Това не е първата среща на музиканта с магистратите. Той излежа присъда и за притежание и разпространение на наркотици през 2006 г. Освен излизането си oт зандана Стоев чества още едно важно събитие – предложението за брак, което направи часове след като излезе на свобода, дългогодишната си приятелка Малинка.

Двойката преминава през много перипетии, преди окончателно да стигнат до важната стъпка преди дни. Двамата са заедно повече от 7 г., но през 2019 г. се разделят, а Стоян се залюбва с народната певица Ваня Вълкова. Двамата се познават от деца, но чак кога намират път един към друг. Любовта им трае по-малко от 2 години и по неясни причини се разделят, пише „България Днес“.

Стоян и Малинка се връщат отново един към друг, този път, за да узаконят окончателно взаимоотношенията си. Купонът, който се състоя в пловдивското село Катуница, където фамилията притежава голям имот, едва събра всички. Бъдещата госпожа Стoева изглежда шокирана от подготвената изненада за нея. Пред десетки гости и приятели Стоян Стоев коленичи, като поставя главата си в специално направен голям годежен пръстен и по този начин иска ръката й. Под бурните овации и викове двамата се сгодиха.