Джендър извращение: Продават женски кукли с пениси

Актуални новини
22:35 - 06 Януари 2020
21726
Джендър извращение: Продават женски кукли с пениси

Повлияни от новата либерална мода, че всеки може да избира пола или че пък полът просто няма значение, производители на детски играчки скандализираха родителите като пуснаха на пазара кукли на момиченца, но с ... пишки.

Ловецът на мигранти - бургазлията Петър Низамов-Перата сподели във фейсбук публикация на потресена майка, която показа въпросната кукла. На опаковката е написано, че куклата е от световноизвестната испанска марка „Cry Babies“.

Перата призова за бойкот на подобни кукли, пропагандиращи джендъризъм. „Продават женски кукли в розово, но с мъжки полови органи. Това е извратено“, възмущава се Петър Низамов, който нашумя преди няколко години покрай арестите по границата на нелегални мигранти. Тогава той разпространи клип, на който се извършва граждански арест на трима бежанци. Ръцете им бяха завързани с така наречените "свински опашки". Самият Низамов представя себе си като патриот и създател на „Цивилните отряди за защита на жените и вярата“ и се бори срещу джендър културата.

Куклата, наподобяваща момиченце с пенис скандализира родители


Майка на момиченце сподели във фейсбук за играчката, която бабата купила от столична книжарница и подарила на внучето. Мислела, че купува най-обикновена кукла - момиченце с розово костюмче. Каква била изненадата й, когато вкъщи разопаковали куклата и видели, че тя има пенис.

„Подариха на дъщеря ми същата. Отпред нарочно слагат едно детско шишенце и нищо не се вижда. Когато го разопаковаш изненада“, разказа и друга майка, провокирана от поста на Перата.


Оригиналните играчки на испанската марка „Cry Babies“ нямат мъжки полови органи

Под неговия коментар за бойкот обаче се заформи остра дискусия „за“ и „против“ подобни играчки. Някои майки споделиха, че очевидно куклата е момченце, а не момиченце и няма нищо лошо и момчетата да се обличат в розово. „Куклата си е сладка, нищо лошо не виждам в нея, моята принцеса е много красив синеок бебок и все я мислят за момче, въпреки че я обличам и чат пат в розово. Бебетата са просто бебета, там няма сексуалност“, изказва мнение една от майките. Тя обаче среща отпора на Перата, който се възмущава, че ако куклата наподобява момче защо тогава е със силно червени устни сякаш има червило: „Куклата изразява устни с червило. Искате ли да ви покажа устни на мъжка кукла да видите разликата?“, не се дава борбеният патриот и защитник на традиционното семейство.

„Момченцата бяха в синичко, а момиченцата в розовичко. Аз като бях малък, така беше. Панделките сигурно пак са за мъжкарче. Честно, ако имам момче, защото имам момиче, което е цялото в розово откакто се е родила. Ако имам момче и някой го облече така като на снимката, аз лично като баща ще го поретъпча (запазваме оригиналното изписване на думата, б.ред.) като носорог, ако е мъж, а ако е жена, повече никога няма да се доближи до него. Никога“, твърд е Перата.

Това е менте кукла, продавана под името на световноизвестната марка за детски играчки


Проверка на Lupa.bg обаче установи, че въпросните джендър кукли не са оригинални на марката „Cry Babies“ и са абсолютни ментета. Lupa.bg се свърза с една от детските вериги за играчки, където се предлагат оригиналните и популярни сред хлапетата играчки „Cry Babies“. Оттам ни обясниха, че лесно може да се познае дали една кукла е менте.

Ha eтиĸeтa на оригиналите пише, чe внocитeлят e „Феликс тойс“, а eдинcтвeният зaĸoнeн пpoизвoдитeл и coбcтвeниĸ нa лицeнзa зa имeтo и дизaйнa – „Іmc Toys”, Иcпaния. „Имитaциитe ce paзличaвaт знaчитeлнo oт opигинaлнитe ĸyĸли: нe плaчaт c иcтинcĸи cълзи, имaт мeĸи глaви, a чacт oт тяx – дopи имат пoлoви opгaни нa мoмчeнцa“, обясниха представителите на оригиналната марка. Те бяха категорични, че оригиналните кукли нямат пениси, ĸaĸвитo имaт чacт oт ментетата.

Опаковките на фалшивите играчки наподобяват оригиналните, но менте куклите са доста по-евтини

Оpигинaлнитe ĸyĸли имaт фyнĸция „Πpoбвaй мe“. Koгaтo пocтaвитe бибepoнa в ycтaтa нa ĸyĸлaтa и cлeд тoвa гo извaдитe, ĸyĸлaтa зaпoчвa дa плaчe c глac. Opигинaлнитe ĸyĸли имaт твъpди глaви и тeлa, ĸaĸтo и мaлĸи oтвopи нa oчитe, oтĸъдeтo тeĸaт „cълзитe“. Дистрибуторът предупреди, че фалшивите джендър кукли може да бъдат опасни за здравето на децата, тъй като не е ясно как точно са направени. На кутиите на имитациите обиковено няма изписан производител или има име на фирма, която е неоткриваема и не е вписана в Търговския регистър.

Понякога обаче наглите фалшификатори си позволяват да изписват на опаковките имената на оригиналните производители и диструбутори. Червена лампа за родителите трябва да е и ниската цена на ментетата - те се предлагат в пъти по-евтино от оригиналите. А срещу евтинджоз получаваш едно извращение, което само може да обърка детето.

„Феликс тойс“ молят всички, които попаднат на фалшива кукла или имат съмнения, че тя е менте, да звънят на телефон 02 80919 или да пишат на следния мейл: оffісе@fеlух-tоуѕ.соm.