Джени Суши проговори: Кубрат ме сграбчи и за задника!

По-добре за Андреа е, че се е разделила с боксьора, казва скандалната американка в първото си интервю

Нещо за четене
13:57 - 26 Юли 2019
9217
Джени Суши проговори: Кубрат ме сграбчи и за задника!

Дженифър Равало, по-известна у нас като Джени Суши, даде първото си интервю за българска медиа след избухването на скандала с Кубрат Пулев. В изповед пред в. „България днес”, публикувана в петъчния брой на таблоида, Суши заявява категорично, че никога не е имала намерение да съди боксьора за финансово обезщетение. Не било вярно, че смятала да му вземе сумата от 600 000 долара. Просто искала да му даде урок, че така не се постъпва.

Американката от виетнамски произход казва, че говори едва сега пред медииге, тъй като била посъветвана от своята адвокатка да не дава изявления, докато не минат заседанията по случая с Кобрата. След края на сагата Джени Равало вече е свободна да говори с медиите и да опровергае слуховете за себе си.

Дженифър Равало е простила на Кубрат Пулев

„На първото заседание, което беше през май, Кубрат се държеше по-различно. Беше с голям антураж. Приятелката му беше там. Имаше адвокати. Мислех, че на първото заседание ще се извини за това, че ме хвана за лицето и ме целуна. Но това не стана. Беше с неговия преводач и продължи да лъже комисията. Обясняваше как съм танцувала в скут и как съм се забавлявала. Още повече лъжи. Той беше наказан, назначиха му курсове за сексуално посегателство и трябваше да плати глоба. На второто заседание беше тотално различен. Изглеждаше, че наистина съжалява за станалото. Но в същото време лобираше да си върне лиценза. Само времето ще покаже дали реално съжалява за стореното”, казва в първото си интервю Джени Суши.

Американката казва, че е доволна от наказанието на Пулев и смята, ча той „изглежда променен”. Надява се да не чува повече лъжи от него и хората му в социалните мрежи.

В интервюто си Дженифър Равало разказва още, че била шокирана и изненадана от целувката. „Той хвана лицето и ме целуна. После, когато си тръгвах, ме хвана за дупето. С неговите приятели започнаха да се смеят, което беше много срамно и унизително за мен. Директно напуснах палатката. Не го попитах защо ме е хванал за дупето. Исках да си събера нещата и да се махна оттам. Доста хора ме попитаха, защо ако съм била толкова бясна, не съм го зашлевила или ударила. Но той е близо двуметров боксьор, който тежи 110 килограма и току-що е пребил съперника. Целият е в кръв. Това си е достатъчно плашещо. Всичко стана толкова бързо... Исках да се махна. Не знам дали можете да си го представите. Хората казват: „О, това е само целувка!". Но когато се опитваш да си вършиш работата, е нещо неприятно. След това Кубрат и неговите приятели започнаха да ми се смеят. Не знам дали беше заради хващането на задника или заради шеги към мен”, заявява още Джени Суши.

След целувката, Джени Суши е била сграбчена и за задника от Пулев. Това я обидило най-много

Скандалната американка коментира и реакцията на Андреа, която защити приятеля си Кубрат Пулев и изръси куп обиди към нея. Според нея реакцията на фолкпевиата е нормална, тъй като има връзка с боксьора. Обидните реплики обаче издавали друго.

„Нейните гневни съобщения нямат нищо общо с мен, а по-скоро с нейната връзка. Когато ми пускаше тези омразни неща и публикува друго за мен и за старо суши, знаех, че гневът й всъщност е към него. Щом не са заедно, това е по-добре за нея”, отсича Дженифър Равало.