Дженифър Анистън превърна $100 в 200 млн.

Легенди
23:00 - 24 Февруари 2020
34356
Дженифър Анистън превърна $100 в 200 млн.

Когато Дженифър Анистън взела на заем 100 долара, за да си направи професионални снимки и да си плати прослушването за сериала „Приятели”, тя едва ли е знаела, че днес вече ще притежава цели 200 млн. долара.

Обаче точно толкова има в сметките си Анистън, която стана известна на всички зрители с името Рейчъл Грийн, тъй като интересът към хитовото шоу все още не пресъхва изобщо.

А сметката ѝ много скоро значително ще набъбне, след като актьорите от сериала обявиха, че се събират за снимките на продължението на сериала. Според договорите им всеки от тях ще получи по 2,5 милиона долара.

Дженифър и другите актьори Матю Пери, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Дейвид Шуимър и Мат ЛеБланк потвърдиха, че ще се съберат отново за заснемане на продължение.

Новината, която Анистън публикува в профила си в „Инстаграм” с надпис „Истина е” получи 15,8 милиона харесвания. Това означава, че „Приятели” все още се радва на огромна популярност, почти 26 години след излъчването на първия епизод.

„Приятели” също така превърна актьорите от сериала в едни от най-богатите в историята на телевизията. Всеки от тях получава по 20 милиона долара само от повторенията на популярното шоу.

Обаче Дженифър Анистън все пак си оставя най-богата сред своите колеги, тъй като тя получава по 8 милиона долара на филм, което я превръща в една от най-високоплатените актриси в Холивуд. Тя също така създаде и свой парфюм, който добре се наложи на световния пазар. 

Превод от в. "Сън"