Дженифър Анистън прости на баща си, преди да умре (уникални снимки)

Топ
18:42 - 14 Ноември 2022
5485
Дженифър Анистън прости на баща си, преди да умре (уникални снимки)

Дженифър Анистън с тъга съобщи, че баща й Джон Антъни Анистън е починал в петък на 89-годишна възраст. 53-годишната актриса изказа почита си към него със снимки в Инстаграм, които са от техни мили моменти през годините. 

Джон, Анистън, който също е актьор, беше най-известен с ролята си на Виктор Кириакис в "Дните на нашия живот", в който играеше от юли 1985 г. Ролята му донесе номинация за награда "Еми" през 2017 г. за най-добър поддържащ актьор в драматичен сериал, а през 2022 г. получи награда "Еми". 

Дженифър Анистън написа в социалните мрежи: "Сладки мой татко,⁣ Джон Антъни Анистън. Ти беше един от най-красивите хора, които някога съм познавала. Толкова съм благодарна, че полетя към небесата в мир и без болка. Ще те обичам до края на света".

Дженифър Анистън през годините имаше сложни отношения с баща си. Холивудската дива е дете на Джон и Нанси Доу, която почина през май 2016 г. В детството й обаче бащата внезапно решава да зареже семейството. Той ги изоставя през 1979 г., когато Дженифър е едва на десет години. Това силно травмира Дженифър Анистън.

1969 г. Бащата на ноку-що родената Дженифър Анистън я държи в ръцете си

През 2020 г. таблоидите в САЩ съобщават, че Дженифър се е помирила с баща си и му е звъняла всеки ден по време на пандемията. Източник на "Дейли Мейл" тогава заяви: "Джен прости на баща си, че ги напусна преди много време. Но връзката им е имала своите възходи и падения. Тя не е говорила с него от десетилетия. Но след кризата с коронавируса са на телефона почти всеки ден. И това не са кратки разговори. Сякаш е осъзнала, че животът е много кратък и иска връзката с татко й да бъде възможно най-добрата. Той е много щастлив, че са се помирили".

1975 г. Малката Дженифър с татко си. 4 години по-късно Джон Анистън зарязва семейството си