Дженифър Лопес като нимфа с рокля на Версаче

Мода
12:02 - 21 Септември 2019
19053
Дженифър Лопес като нимфа с рокля на Версаче

Известната американска певица и актриса Дженифър Лопес закри ревюто на Версаче на Седмицата на модата в Милано, като дефилира като нимфа в осъвременена версия на нейната култова рокля от джунглата, предадоха световните агенции.

Асошиейтед прес припомня, че с този тоалет, дело на италианския моден бранд, Лопес се появи на церемонията по раздаването на наградите "Грами" през 2000 година. Тогава зелената ефирна рокля, падаща до земята, едва прикриваше пищната й гръд заради огромното деколте.

Донатела Версаче тържествено обяви на публиката, че роклята от джунглата "отново е съживена" и на подиума се появи Дженифър Лопес, предизвиквайки бурни овации. В осъвременения вариант на модела беше запазено дръзкото деколте, но този път кройката беше без дългите ръкави.

Оригиналът на роклята от джунглата на "Версаче" не само откри страница в модата. Той беляза развитието и на интернет и по-специално на търсачката "Гугъл". Според прессъобщението на италианския бранд култовата дреха, носена от Лопес, предизвикала милиони търсения в "Гугъл", за да могат потребителите да зърнат модната сензация. Това подтикнало ръководството на търсачката да създаде платформата Google Images.