Дженифър Лопес се появи без Бен Афлек

Новини
21:10 - 21 Май 2024
3071
Дженифър Лопес се появи без Бен Афлек

Бен Афлек не държа ръката на съпругата си Дженифър Лопес, докато тя минаваше по червения килим на премиерата на най-новия си филм.

Актрисата и певица позира на камерите сама, по време на представянето на научнофантастичния екшън филм на Netflix "Атлас", а публиката се чудеше защо половинката ѝ я няма.

На пръста ѝ блестеше брачната халка, но все пак соло появата ѝ предизвиква нови спекулации за отношенията на двете звезди, като се твърди, че са доста обтегнати.

Влияние им оказва фактът, че Бен не обича вниманието да бъде насочено върху него, докато за Джей Ло не е проблем да бъде под светлините на прожекторите.

Припомняме, че двойката се ожени през 2022 г., две десетилетия след като отмениха първия си годеж. За момента те не живеят заедно, което потвърждава слуховете, че има напрежение между тях. Въпреки това, през уикенда Лопес и Афлек бяха снимани да се усмихват хванати ръка за ръка, носейки халките си.

В новия филм, Лопес влиза в ролята на Атлас Шепърд, брилянтен анализатор на данни с дълбоко недоверие към изкуствения интелект. Продукцията е режисирана от Брад Пейтън и е по сценарий на Лео Сардарян и Арон Ели Колейт.

Във филма ще видим и Лана Парила, известна с ролята си на Злата кралица в популярния сериал "Имало едно време". Част от актьорския състав включва още Симу Лиу, популярен с ролите си в "Барби" и "Шан-Чи и легендата за десетте пръстена", Стърлинг К. Браун, Грегъри Джеймс Кохан, Ейбрахам Попула и Марк Стронг.

"Първият път, когато прочетох сценария за "Атлас", ме запали много историята. Това е нещо като голям екшън филм, но в емоционалната му основа стоят любовта и приятелството. Накрая буквално плаках", разказа Дженифър Лопес, цитирана от dir.

От 24 май и ние ще може да се насладим на филма, който ще бъде излъчен в Netflix.