Дженифър , но не Лопес, и децата върнаха усмивката на Бен Афлек (СНИМКИ)

Папараци заснеха среща на актьора с бившата му съпруга и две от децата им

Топ
21:05 - 19 Август 2024
2421
Дженифър, но не Лопес, и децата върнаха усмивката на Бен Афлек (СНИМКИ)

Бен Афлек беше заснет с широка усмивка по време на среща с бившата си съпруга Дженифър Гарнър и две от децата си - Вайълет и Флин. Семейната сбирка беше по повод предстоящото заминаване на Вайълет в колежа. Настоящата му съпруга Дженифър Лопес обаче отново липсваше от идиличната ситуация.

Щастливият повод се случва на фона на упоритите слухове, че бракът на Бен с Лопес е пред разпад и двамата са подписали бракоразводните документи. По време на срещата с гарнър и децата си, Бен не носеше брачната си халка. Въпреки близката си връзка с Вайълет, за която се твърди, че прави всичко възможно да събере баща си с латината, 52-годишната Лопес отсъстваше от важното събитие.

Четиримата се насладиха на вечеря на открито в ресторант South Bay, преди да отидат на релаксираща разходка в района. Четиримата изглеждат наистина спокойни и непринудени, докато се наслаждават на лятна вечер заедно преди важния момент за Вайълет.

Гарнър беше омъжена за Афлек от 2005 г. до 2018 г. и има три деца с него - Вайълет, Фин и Самуел, на 12 години.

Вайълет завърши гимназия по-рано тази година и майка й сподели емоционална публикация, отбелязваща момента в своя Instagram. Според мълвата най-голямата дъщеря на Афлек обмисля да учи в Йейл.

Припомняме, че, въпреки слуховете за развод, миналата седмица латината беше забелязана да посещава къщата на Афлек на рождения му ден. По-късно същата вечер тя беше заснета да се наслаждава на компанията на приятелките си на концерт на Бруно Марс. Самият Бен липсваше от нейния 55-и рожден ден.