Джиджи Хадид показа как се грижи за кожата си (ВИДЕО)

По време на бременността си Хадид е разчитала на естествени продукти от маслинови листа, за да поддържа лицето си блестящо

Стил
12:30 - 09 Февруари 2021
4461
Джиджи Хадид показа как се грижи за кожата си (ВИДЕО)

Джиджи Хадид споделя още информация за живота си като млада майка. Тя застава на корицата на Vogue, като в интервюто си разкрива всичко – от раждането у дома до постоянната подкрепа на приятеля ѝ Зейн Малик по време на бременността и след това. Звездата също така участва в специален клип на модната библия, в който показва своята рутинна грижа за кожата и как тя се е променила след раждането на дъщеря ѝ Кай.

По време на бременността си Хадид е разчитала на естествени продукти от маслинови листа, за да поддържа кожата си блестяща. Но сега тя отново се връща към козметиката, която е използвала още в гимназията. И въпреки че нейните гримове и продукти за грижа за кожата достигат комбинирана цена от 500 долара, доста от тях са купени от аптеката.

„Винаги съм разчитала на аптеките, когато става въпрос за кожата. Просто винаги съм искала да използвам добри продукти, но не мисля, че те трябва да струват много“, казва Хадид пред Vogue.

През студените месеци Джиджи залага на по-силни продукти за по-дълбока и интензивна хидратация. Тя комбинира крем със серамиди със серум, за да успокои сухата си кожа. Отбелязва, че серумът е изключително полезен, благодарение на подхранващите му качества. Овлажняването на устните е друга важна стъпка за звездата. В началото на грима си, тя нанася балсам както върху устата, така и върху лицето си. По този начин, след като бъдат приложени други продукти, те попиват по кожата още по-добре.

„Мисля, че универсалните мехлеми са страхотни“, казва Джиджи. Тя допълва, че нанася продукта там, където чувства суха кожа, като понякога това е и върху върха на носа.

За да постигне своята блестяща кожа, която виждаме по време на модни ревюта, Хадид прилага леки продукти за лице, смесвайки някои от най-любимите си марки. След това ги нанася върху кожата, използвайки само ръцете си. Разбира се, Джиджи се доверява на коректор, който да прикрие тъмните петна под очите ѝ.

Въпреки че показа доста сложна рутинна грижа, Хадид завърши урока си с интересен обрат, като заяви пред камерата, че не прави тази процедура всеки ден. „Не изглеждам така всеки ден. Понякога една седмица не докосвам грим. Слагам парфюм и излизам“, казва тя пред Vogue. Звездата споделя, че все още се учи как да балансира отглеждането на дете и времето за себе си. Все пак, тя смята, че всеки има нужда от малко лично време, в което да си напомни, че се справя чудесно и дава всичко от себе си.

 Видео: