Джиджи Хадид се разголи за своя колекция бански

Темата за детството и децата отразяват нюансите на жълто и бебешко синьо, използвани от дизайнера

Мода
17:11 - 27 Април 2022
2382
Джиджи Хадид се разголи за своя колекция бански

Моделът Джиджи Хадид, която наскоро отпразнува 27-ия си рожден ден, представи нова модна колаборация - колекция бански за марката Frankies Bikinis. Джиджи работи по колекцията с основателката на марката Франческа Айело, която е и най-добрата приятелка от детството на модела. Заедно двете снимат каталога на колекцията, докато друга приятелка от детството, Алана О'Хърлихи, е автор на фотосесията.

"Вдъхновението за тази колекция дойде от времето, прекарано с Джиджи в семейния й дом в Пенсилвания, и всички спомени, свързани с това място, с приятелите и семейството", сподели дизайнерът.

Темата за детството и децата отразяват нюансите на жълто и бебешко синьо, използвани в колекцията, както и романтични детайли - волани, рюшчета и принтове.

Франки и аз сме приятелки от толкова дълго време! Още преди да започне кариерата ни, ние се подкрепяме във всичко и винаги, добави Джиджи, изяснявайки, че в чест на приятелството си са добавили към колекцията и принт с инициалите си.

Общо колекцията включва 98 артикула с размери от XS до XXL на цени от $45 до $185. Първата част от колекцията ще излезе на 11 май, втората - на 2 юни.