Джино Бианкалана стана тираджия в Америка

Двукратният победител във „ВИП Брадър” лъже, че се казва Георги, а не Гино, срам го е от ромския произход

Нещо за четене
15:57 - 25 Март 2024
6075
Джино Бианкалана стана тираджия в Америка

Джино Бианкалана упорито твърди, че не се казва Гино Ташев, а Георги. „Георги съм, но преди 20 години бях женен за италианка и така всички започнаха да ми казват Джино” – откровен е Бианкалана, чиято истинска фамилия е Ташев. Според хора, които познават семейството му обаче, той не казва истината. Казвал се Гино, но се представял за Георги.

Риалити героят призна, че и до днес работи като шофьор на камион в Америка. „Когато ми свършат парите в България, отивам в Америка и карам камион. Да, работя като тираджия” – заяви бившият на фолк певицата Джена пред Йонислав Йотов –Тото. Джино разкри, че причината да стои в България е съпругата му Кристиана Канева, защото родителите й били вложили много пари и връзки, за да стане лекар и не може да я накара да се откаже от професията си и да замине за САЩ, където да започне от нулата. Бианкалана и Кристиана имат дъщеричка Данаила, която се роди в началото на 2023 г.

Преди няколко години Джино влезе в ресторантьорския бизнес, влагайки всичките си спестявания в тузарско заведение. Ковид кризата обаче го закопа. Въпреки критичното състояние на семейния бюджет Джино не се отказва от луксозните си коли, които гълтат основна част от приходите му. Заради това му се налага периодично да ходи да работи като международен шофьор в САЩ.