Джино кара „Бентли“ и пазарува в мола, но няма пари за заплати

Двукратният шампион във „ВИП Брадър“ движи из столицата кола за 200 бона, не се е разделил с жена си

Нещо за четене
16:20 - 25 Юни 2024
4135
Джино кара „Бентли“ и пазарува в мола, но няма пари за заплати

Джино Бианкалана дължи пари на куп хора, но това не му пречи да се отдаде на стабилен шопинг в софийски мол, пише в. „Уикенд”. Риалити героят джитка из столицата с „Бентли” за 200 бона, а в същото време дължи пари на голяма част от бившите си служители, доставчици, търговци и снабдители. Това не пречи на доброто настроение на мургавелкото, който обиколи търговския център и си напазарува дрешки и джунджурийки.

Както бяхме писали преди време, двукратният шампион от „ВИП Брадър“ е завлякъл десетки хора с крупни суми пари. Ива Атанасова, Атанас Михайлов, Стела Хлебарова, шеф Илиан Кустев, Стефан Атанасов, Елена Христова... – това са само малка част от хората, на които Бианкалана не се е издължил финансово. Сумите, които дължи, са различни, но общо има да дава около 15 000 лева. Това са само известните на медиите случаи, а със сигурност има и други, които все още не са станали достояние на читателите ни. Мълви се, че към различни доставчици ромът с истинско име Гино Ташев дължи над 40 000 лева, освен това не се е издължил към „Топлофикация” и „Софийска вода”, а фирмите му са в позорния списък на НАП за невнесени данъци и осигуровки на служителите.

Наскоро жената на Джино и майка на първородната му дъщеря отрече слуховете, че двамата са разделени. На въпрос на свой последовател в социалните мрежи от колко години е с нейния любим, д-р Кристиана Канева отговори: „От 6 години“. По този начин тя опроверга клюките за раздяла с Джино, които витаят в светските среди вече повече от година. Причината е, че двамата не са се появявали заедно нито в публичното пространство, нито в социалните мрежи, а самият Джино дори премахна профила си в инстаграм. Като причина изтъкна, че вече е прехвърлил 40-те и е сериозен мъж, на когото не му отива да има профили в социални мрежи. Истината е, че по-скоро се е усетил, че не е хубаво да се хвали с колите и парите си, а да дължи пари на рояк хора.

„Винаги съм си пазела личното пространство и не съм искала да попадам в подобни среди“, заяви пред своите последователи Кристиана, която доскоро се радваше на медийната слава, но тя вече й тежи. Доскоро двамата с Джино афишираха не само връзката си, но и всеки един от подаръците, с които ромът я засипваше. Скъпи бижута, пътешествия, луксозни коли, нови имоти – всичко беше наяве в социалните профили и на двамата. По никакъв начин не личеше, че Кристиана си пази личното пространство, както твърди сега. Причината за затишието са именно дълговете на семейството към обикновени граждани, фирми и институции.