Джизъса дължи 4 бона за татуси

В рамките на няколко години родният Дон Жуан е тунинговал тялото си назаем

Нещо за четене
11:12 - 25 Юли 2024
3696
Джизъса дължи 4 бона за татуси

Бившият футболист и легендарен плейбой Благой Георгиев - Джизъса е дължал около четири хиляди лева на столичен татуист, твърди „Галерия“, позовавайки се на свои  източници. В рамките на няколко години родният Дон Жуан е тунинговал тялото си назаем, като след всяка рисунка е обещавал да се изплати, което се е случило едва наскоро. Сумите се трупали, а екипът в студиото не спирал да прави компромиси предвид звездния му статус.

За мастилените рисунки 42-годишният ексспортист ангажирал не кой да е, а шефа - творец, с многобройни отличия в страната и чужбина. Същият е позната фигура за редица имена от родния шоубизнес. Освен Благой, негови клиенти са Владимир Карамазов и Владо Пенев, плеймейтката Светлана Гущерова, фолкпевицата Мария и още. Любопитна подробност е, че с изпълнителката на „Ще те побъркам“ дори обмисляли общ бизнес, за съжаление идеята им не пожънала успех.

От популярните любимци Георгиев бил чест клиент. Нарисувал е гърба, гърдите си, краката и ръцете, включително китките и глезените. Една от причините за високия заем е и стойността на поисканите суми За разлика от други татуисти, фаворитът на известните искал между 200-800 лева на проект.

Припомняме, че неотдавна бившата съпруга на Джизъса - Златка Райкова, която го дари с четвърто дете шокира обществеността с разкритията, че издържа както него, така и наследниците му от Христина Витанова - Йоана и Давид „Гледам него, плащам сметки и дори издръжките му" - заяви тя. Още тогава за мнозина стана ясно, че ритнитопковецът не е финансово стабилен, въпреки демонстрацията му на висок стандарт на живот.