Джизъса прилага топ стратегия на Димитър Пенев в „Сървайвър“

До този момент целта на Благо беше да елиминира две от най-силните и атрактивни жени в риалитито

Нещо за четене
13:00 - 29 Март 2023
3132
Джизъса прилага топ стратегия на Димитър Пенев в „Сървайвър“

Футболистът Благой Георгиев се справя отлично в „Сървайвър“ благодарение на хитър план, изкопиран не от кого да е, а от треньор №1 Димитър Пенев, известен просто като Пената. „Аз съм се учил от стратега от Мировяне, доста съвети ми е дал, така че ще го послушам и този път“, заяви Джизъса, без да уточни в подробности ходовете си. Да се разберат идеите на Пената принципно не е лесно, защото те са забулени в мистерия.

Сред култовите му лафове са „Задръстването е голямо, отбий в лоялното!”, „Момчета, ако ви стане студено, ще пуснем лампите“ и „Знам го този хотел, тук правих комоция на книгата ми“. Познавачи на творчеството на легендарния треньор смятат, че в „Сървайвър“ Джизъса прилага базовия принцип на ментора си: „Живи сме! Лазим и пак продължаваме!“.

До този момент целта на Благо беше да елиминира две от най-силните и атрактивни жени в риалитито - кулинарката Божана и актрисата Снежана, които го смятат за основен враг. Футболистът първо изгони участничките от своето племе в противниковото, а след това тайно убеди дизайнера Едис да работи за отстраняването им. В резултат Снежана и Божана се озоваха на елиминационен дуел, който експресивната кулинарка загуби и занапред ще живее на Острова на отшелника. Доволни от развитието на играта, Благой и дясната му ръка Светльо, който е брат на фолкпевеца Константин, се самообявиха за „сиви кардинали“, дърпащи конците в риалитито.