Джон Кенеди прероден в джунглата

Туземец от Южна Америка говори отличен английски и твърди, че е бил US президент

Мистика
16:20 - 25 Ноември 2019
4226
Джон Кенеди прероден в джунглата

През 90-те години на 20 век научна експедиция от САЩ изследва най-отдалечените кътчета на Южна Америка. Експедицията се натъква на необичаен факт, след като открива в горите на Амазония племе туземци. Сред обитателите на джунглата се оказва млад мъж, който отлично говори английски.

Изследователите решили да останат няколко дни с племето, за да разберат как туземецът е научил английски. Мъжът им обяснил, че говори езика им, откакто се помни. Шокът на учените станал още по-голям, когато туземецът спокойно обяснил, че знае английски от предишния си живот, когато бил американски президент и се казвал Джон Кенеди.

Официалната информация за експедицията и за необикновения туземец свършва дотук. Не се споменава нищо повече за това дали туземецът, твърдящ, че е реинкарнация на Джон Кенеди, е бил разпитан. Вероятно това се е случило и може само да се предполага, че щом помнел предишното си пререждане, туземецът задължително си спомнял и как е приключил животът му. За убийството, причините и извършителите обаче не се казва нищо в съобщението за експедицията. Затова се допуска, че новината за туземеца, говорещ отличен английски, е лъжлива и цели единствено отвличане на вниманието.