Джон Сноу от „Игра на тронове” се пропи

Актьорът Кит Харингтън в стрес, лекува се в луксозна клиника за $120 000 на месец

Нещо за четене
12:19 - 29 Май 2019
3824
Джон Сноу от „Игра на тронове” се пропи

Кит Харингтън, известен с ролята си на Джон Сноу в сериала „Игра на тронове“, влезе в лечебно заведение заради стрес и алкохолна зависимост след края на предаването. 32-годишният британски актьор постъпи в луксозно учреждение за лекуване на здравословното си състояние.

Харингтън е постъпил в лечебното заведение още преди месец. Това беше потвърдено от неговия публицист. „Кит реши да вмъкне тази почивка в графика си като възможност да отдели повече време на здравословното си състояние, както и да поработи върху някои лични проблеми“, каза той.

Лечебното заведение, което струва на актьора повече от 120 хил. долара на месец, учи клиентите си как да се справят със стреса и негативните емоции. Съпругата на Харингтън подкрепя напълно актьора, твърди източник. „Роуз го подкрепя изключително много. Всички негови близки искат единствено той да си почине. Точно сега той просто има нужда от тишина и спокойствие“, коментира източникът.

През март Харингтън разкри в интервю пред Variety, че е ходил на терапия, когато героят му във филмовата поредица умрял.

„Най-тъмният ми период беше, когато изглеждаше, че Джон ще застане в центъра на сериала, когато умря и отново се върна. Наистина не ми харесваше.“ Актьорът коментира, че когато станеш основната атракция и причина за спекулации на зрителите на телевизионно предаване, което е в своя апогей, фокусът е върху теб и си ужасен.

„Трябваше да се чувствам като най-големия късметлия на този свят, когато всъщност бях много уязвим. Тогава започнах с терапията. Не се чувствах в безопасност и не говорех с никого. Трябваше да съм благодарен за всичко, което имах, но се чувствах изключително несигурен в собствените си актьорски способности“, разказа Харингтън.