Джони Велинов: Нито крачка назад, чакайте силен сезон от ЦСКА

Жребият за Купата е добър, особено щом сме домакини, заяви легендарният вратар на армейците

Спорт
13:43 - 12 Декември 2022
1772
Джони Велинов: Нито крачка назад, чакайте силен сезон от ЦСКА

Легендарният вратар на ЦСКА Георги Велинов остана доволен от жребия за 1/4-финалите в турнира за Купата на България, който отреди армейците да се изправят срещу Черно море на стадион „Българска армия“.

„Нормален жребий, щом сме вкъщи. Черно море е силен отбор, ще бъде тежко, но все пак сме ЦСКА“, каза Джони Велинов

„В ЦСКА винаги целта е една – шампионска титла и Купата на България. След това идват европейските турнири. Доволен съм, благодарен съм от жребия. Преодолим отбор“, изказа се лаконично той.

Той изрази радостта си от факта, че „червените“ ще зимуват на върха в шампионата: „Отдавна не сме били на първо място. Много сме доволни от постигнатото. Това беше много важно за нас и го постигнахме. Сега трябва да се продължава само нагоре, нито крачка назад, чакайте силен сезон от ЦСКА“.

Велинов разкри, че зимната селекция на отбора ще включа не повече от 1-2 нови футболисти: „Ще има, естествено. Максимум 1-2 футболисти, които са качествени. Имаме много качествени футболисти и е нормално 1-2 силни да дойдат. Това ще бъде“.

„Не, няма още никой с прекратен договор. Като започне първенството, ще се съобщи кои ще се освободят, кои ще бъдат новите. Не съм вътре в нещата, просто знам, че ще се вземат 1-2 футболисти, друго не мога да ви кажа“, завърши той.