Judas Priest отново у нас! Ще свирят на "Midalidare - Rock in the Wine Valley"

Легендарната банда идва в България със специалното турне по повод 50-годишния си юбилей

Новини
11:46 - 24 Октомври 2019
2278
Judas Priest отново у нас! Ще свирят на "Midalidare - Rock in the Wine Valley"

Judas Priest - една от най-великите групи на световната рок сцена, ще отбележи своята 50-годишнина с впечатляващо световно турне, което ще включва и България. То ще бъде събирателно на най-доброто от кариерата на британците, водени от емблематичния си фронтмен Роб Халфорд.

Поводът за пристигането на групата е новото издание на "Midalidare - Rock in the Wine Valley". Култовата банда е първият обявен хедлайнър на фестивала, който ще срещне отново рок музиката и хубавото вино.

Последният студиен албум на групата - "Firepower", издаден през 2018 г. е най-високо класираният запис в кариерата на Judas Priest. През 2010 г. бандата печели престижната награда "Грами" за "Най-добро метъл изпълнение", преди две години е сред номинираните за влизане в Залата на славата на рокендрола, а наскоро получи и втора номинация за включване в Залата през 2020 г.

 Това турне на Judas Priest ще е нещо несравнимо с досегашните им концерти, за което говори и фактът, че са избрани за хедлайнър на "Wacken Open Air 2020", а феновете в България ще могат да видят специалното им юбилейно шоу преди това. 

Второто издание на "Midalidare" ще се проведе на 17, 18 и 19 юли 2020 г.

От днес тридневните билета са на цена от 100 лв. и могат да бъдат купени в мрежата на "Eventim" (поръчай онлайн). След обявяване на втория хедлайнър "ценните хартийки" ще са с цена 120 лв. Пуснатите предварително 500 билета "на зелено" с цена 80 лв. бяха изчерпани за 10-ина дни.