Джулиана Гани бременна с момче

Носителката на титата "Мис Силикон" стана майка за първи път преди две години на 2 януари

Топ
14:10 - 02 Септември 2022
4614
Джулиана Гани бременна с момче

Джулиана Гани все още не съобщава, че е бременна, макар че вече е в петия месец и скоро трудно ще може да скрие корема. Наскоро Джулката и бъдещият татко Теодор са разбрали какъв ще е пола на очакваното бебе. Макар и двамата да искали момиченце, се оказало, че плеймейтката ще има втори син, пише Хотнюз. Въпреки благата вест за момента риалити звездата не я съобщава официално. На няколко пъти тя пускаше двусмислени постове в социалната мрежа, от които се подразбираше, че май очаква наследник.

Носителката на титата "Мис Силикон" стана майка за първи път преди две години на 2 януари. След разводът с бащата на детето - фитнес инструкторът Илиян Найденов, родителските права за синът им Давид получи именно таткото. С днешна дата обаче малчугана е повече при майка си. 2-годишният сладур видимо се разбира прекрасно с новия мъж на Гани - полицаят Тед. Това се вижда и от снимките, които двойката публикува в Инстаграм.

Тези дни Джулката изненада последователите си като показа какво е правила в свободното си време, а именно яздила е кон. С това предизвикателство я сюрприйзирал именно любимият й мъж. Всеки доктор ще ви каже, че да се язди по време на бременност е противопоказно. През първите месеци има опасност от спонтанен аборт, а в по-късните месеци има опасност от отделяне на плацентата. Но в древността даже са предизвиквали раждане като са качвали бременната жена на неспокоен кон. И въпреки това във всяка конна база ще се намери човек, който ще ви разкаже за негова позната, която до последните месеци на бременноста си е яздила, даже скачала препятствия и е родила здраво и щастливо дете.