Джулиана Гани лъже, че е качила 5 кила за 9 месеца

Силиконката спазва жесток хранителен режим, бебето ще се казва Кай

Нещо за четене
12:20 - 01 Декември 2022
3101
Джулиана Гани лъже, че е качила 5 кила за 9 месеца

Джулиана Гани не спира да се хвали, че е качила едва 5 килограма, а вече е в деветия месец на бременността си. Силиконката призна, че остава около месец до раждането на втория й син. Тя не крие, че спазва жесток хранителен режим и за цялата си бременност е хапнала сладко само два пъти, през останалото време кара на ябълки, чай и салати, научи Lupa.bg.

"Ти наистина си много тъпо парче, ма! Бебе ли ще раждаш, или пеперуди ще ти излизат от корема?! Кого си мислиш, че заблуждаваш и толкова ли не ти стига пипето, за да се сетиш, че някои хора сме те виждали на живо и то често. А реалността, мила моя, няма да ти хареса", коментират потребители в нета и допълват, че Джулката е наедряла в ханша, бедрата и ръцете, като типична бременна, но се вталява за снимки, за да изглежда слаба.

"Браво! И това бебе ще се роди 1 кг" - пише друга потребителка, която се възмущава на теглото на Гани.

„Много злоба! Ако не си разплута 100-килограмова бременна, значи нещо не е наред според леличките!”, отвърна едрогърдата блондинка, която съвсем скоро ще дари ченгето Теодор Гецов със син, който най-вероятно ще кръстят Кай - на майката на плеймейтката Екатерина, която всички знаят като Катя.