Джулиана Гани: Още съм с мъжа си!

Нещо за четене
23:10 - 15 Юли 2024
3101
Джулиана Гани: Още съм с мъжа си!

"Не съм се разделила с бащата на второто ми дете. Заедно сме и нямаме никакво намерение да се разделяме!" Това даде ясно да се разбере Джулиана Гани, след като отново се появиха слухове около семейния статут на огнената плеймейтка. 

Преди няколко дни в социалните мрежи се появи кадър, на който силиконовата бомба е гушнала млад левент, който обаче не е бащата на второто й дете - полицаят Теодор. Гани изчака няколко дни и реши да отвърне на атаките, че отново била зарязана. 

"Когато съвестта ти е чиста, се събуждаш с усмивка и с букет", написа Джулиана Гани под кадър, на който е с цветя и даде знак, че те са именно от ченгето Теодор. 

Оказва се, че въпросният господин е много близък приятел на Гани и семейството й. Теодор пък изобщо не ревнувал, защото знаел специалната връзка между любимата и въпросния господин. Това бе поредният път, в който Джулката бе обвинена , че е изоставила таткото на второто си дете. Преди месеци се появиха слухове, че тя е изневерила на Теодор, но те веднага бяха отречени и от двамата. 

Гани и полицаят се залюбиха преди няколко години. Джулиана и Теодор не са сключили брак, но малката Джулка нарича любимия си "мъжа ми". Плод на любовта им е малкият Кай, който още няма 2 г. Първият син на Джулиана - Давид, е от връзката й с Илиян Найденов.