Джулиана Гани отново с мъж използвач

Покрай плеймейтката Илиян спечели известност и пари

През ключалката
14:41 - 10 Май 2019
22374
Джулиана Гани отново с мъж използвач

Джулиана Гани търси, търси и отново попадна на мъж използвач. Настоящият й приятел Илиян Найденов не се отличава особено от бившия ѝ съпруг Станимир Ташев. Съграждани на Илиян от Монтана издадоха пред Lupa.bg че фитнес гуруто използва силиконовата красавица, за да се сдобие с популярност и така да припечели някой лев.

„Откакто е с нея, фитнесът му в Монтана е препълнен от желаещи да тренират. Вдигна цените на уваженията с него, както и с Джулиана. Отделно най-после успя да издаде книгата си и тя се продава доста добре именно заради Гани, която не спира да я рекламира”, издадоха запознати.

Силиконката имаше кратък и неуспешен брак със Станимир Ташев

Силиконката имаше кратък и неуспешен брак със Станимир Ташев, който не искаше да работи, а очакваше тя да го издържа. В крайна сметка Гани го заряза и подаде молба за развод. Станамир вече повече от половин година бави процедурата за разтрогване на брака им. След това Джулката ще е готова отново да надене брачния хомот с друг маниак на тема фитнес.

„Това момиче не си взима поука и само се жени за хора, които познава едва от няколко месеца. Те успяват да я излъжат и играят театър докато сключат брак и после си показват истинската същност”, коментираха от обкръжението на силиконовата красавица.

28-годишната пловдивчанка в лудо любена в Илиян и не иска да види, че той само гледа да стане известен покрай нея и да си продаде книгите, а след това най-вероятно ще я замени с друга изкусителка.

28-годишната пловдивчанка е лудо любена в настоящото си гадже