Джулиана Гани пред Lupa.bg: Късметът не ми е в брака

Преглътнах егото си в името на детето, отношенията ни с Илиян се стоплиха 

Нещо за четене
17:30 - 26 Август 2022
10713
Джулиана Гани пред Lupa.bg: Късметът не ми е в брака

Джулиана Гани е една от най-коментираните изкусителки у нас. Носителката на титлата "Мис Силикон" е инфлуенсър, модел и майка, като успява да съчетава ангажиментите си с грижите за сина си Давид. Преди няколко месеца Джулиана основа свой собствен бранд за хранителни добавки, ориентирани към женското здраве и красотата. Преди по-малко от година Гани се раздели с вече бившия си мъж Илиян Найденов със скандал. Фитнес инструкторът бе спипан от изкусителката да си чати и да кани в дома им младо момиче. Двамата поведоха битка за родителските права на детето, като съдът реши детето да остане при фитнес инструктора. Потърсихме Джулиана за да я попитаме за настоящия й любим - Теодор Гецов, който е редови полицай от Велико Търново, за отношенията й с Илиян, за сина им Давид, за брака, любовта, бъдещите й пластични операции и дали е бременна от Теодор.

- Здравей, Джулиана! Приятелят ти Теодор е полицай. Преди ден в Бургас загинаха двама полицаи при гонка с автобус с мигранти. Няма как да не те попитам дали се страхуваш за любимия си, когато е на работа?

- Разбира се, че се притеснявам, защото професията му е рискова и отговорна. Той самият знае, че работата му е опасна, но сам си я е избрал и си я обича. За щастие, не съм си мислила най-лошото, дано не се случват повече такива трагедии.

- Лятото вече е към своя край. Как протече твоето?

- Изпълнено с много работа, която съчетавах с почивките. Аз рекламирам доста неща и бях на много откривания на бийч барове и дискотеки, които умело комбинирах с почивката.

- И майчинството.

- Да, Давид го водих 3 или 4 пъти на море по цяла седмица. И с баща си беше на море, изкара почти цяло лято на Черноморието, почти не се е прибирал. Той си е най-добре :)

Джулиана обожава сина си Давид и новата си любов Теодор

- Той сега при баща си ли е?

- Ние си делим горе-долу по равно грижите за Давид. През седмицата по-често е при Илиян, а петък, събота и неделя при мен, но вече започна и през седмицата да е няколко дни при мен. Като теглим чертата се получава, че е около 15 дни при мен и толкова при бившия ми мъж. Отношенията ни с Илиян се стоплиха в името на детето. Общуваме в името на малкия, понеже той вече много разбира и не искаме да го травмираме.

- Покрай детето сте свързани за цял живот.

- Да, за съжаление...

- Илиян отказа ли се да те съди?

- Ооо, не. 5 дела имах заведени, но нито едно не е спечелено.

Гани с бившия си мъж Илиян

- А ти не си го съдила?

- Все още не. От една страна обмислям, защото има за какво, но от друга страна не знам дали това няма да рефлектира върху детето и заради това изчаквам. В момента сме в, така да се каже, приятелски отношения. Аз съм доста устата и винаги има какво да кажа, но понякога човек трябва да си преглътне егото в името на детето. Това, което Илиян направи е много грозно. Тези записи са манипулирани, защото е махнал изреченията, където ме провокира. Като качваш, качвай наред, а не само това, което те устройва.

- Много родители имат сходни проблеми при раздяла, но просто не са популярни.

- Съгласна съм, така е. Даже аз познавам такива, но при тях няма гласност, защото не са известни, а при мен стана голяма олелия. Не се чувствах щастлива с Илиян и виждах, че тази връзка е изчерпана, защо тогава да стоя? Има много жени, които ще си кажат, че трябва да останем семейство заради детето, но аз не съм съгласна. В крайна сметка детето пораства и ще си има собствен живот. Не мога заради детето да ми е нещастно, да ме използват и манипулират. Аз бях инициаторът на нашата раздяла и много пъти съм му казвала на Илиян да се разведем и да запазим приятелски отношения, отколкото да имаме скандали и драми. Нито сме първите, нито сме последните разведени.

- Ти си известна с това, че никога не си била с богати чичковци за пари.

- Да така е, даже аз съм давала пари и съм помагала в бизнесите на бившите си. Вместо да е обратното.

- С какво те спечели сегашният ти приятел Теодор?

- С очите, беше любов от пръв поглед. Като му видях тези кафяви дълбоки очи и се влюбих. Той е много добро момче, но очите му ме „изгарят“. Те са много различни и интересни. Иначе има достойнство, никога не би поискал пари от мен, не иска да му развивам бизнеса, не иска да е известен, да идва с мен по предавания и интервюта. Не търси слава на мой гръб. Другото, с което ме спечели е, че приема и обича детето ми. Обича го като негов баща, грижи се за него, преди, когато Давид все още носеше памперси, му ги сменяше. Иска да го водим на различни места. Записахме го на езда, сега ще го запишем на плуване.

- Значи Теодор вече е готов да стане баща?

- Да, тук мога да потвърдя на 100%, че е готов. Ние правим опити за бебе.

- Имаше слухове, че си бременна.

- Нито ги потвърждавам, нито ги отричам, защото искаме да имаме дете. Надявам се скоро да мога да се похваля с такава новина.

Пловдивчанката е щастлива с Теодор

- А за сватба мислите ли?

- Аз не, може би той иска, защото не се е женил. След моите неуспешни бракове мисля, че късметът не ми е в брака. Все едно подписвам и нещо става, започват проблемите и скандалите. Може и хората да ни урочасват, но определено не ми върви в брака. По-важно е детето, подписът е лесен, както и после разводът. Първият ми съпруг беше по-добър, поне си мълчеше, докато Илиян този цирк, който направи по медиите беше много грозно. Дори съди майка ми за уронване престижа на публична личност, защото тя нещо го била обидила?!?

- Той стана популярен покрай теб.

- Да, така е. Преди това никой не го знаеше. Аз му обзаведох цялата фитнес зала. Правих реклами без пари, срещу бартер – паркети, мивки и така успя да я обзаведе, а после ме изкара най-долната и лошата майка. Няма майка, която да не си иска детето. Дори и най-долната наркоманка да е, пак няма да се отрече.

- Давид кротко дете ли е?

- Палав е, но в добрия смисъл на думата. Не се спира, не спи на обяд, кипи от енергия, но е много буден и умен. Той е на 2 г. и 8 м., а е развит сякаш е на 4,5 годинки. Прави много смислени изречения, може да брои до 10, знае изречения на английски, знае над 20 песни от край до край. Много е умен, много. Само дано не е хитър като баща си. Давид е голям добряк по душа и е моята гордост.

Давид е щастлив, че е изкарал почти цяло лято на морето

- Приятелят ти Теодор как те глези?

- Много често ми подарява рози, всяка сутрин ми пише любовни бележки, дори и да сме в различни градове и после ми снима, за да видя, че постоянно мисли за мен. Всяка свободна минута я прекарва с мен и Давид. Постоянно водим детето на различни места, никога не ни е скучно с него, винаги ни разнообразява.

Блондинката харесва сегашните си гърди

- Планираш ли нови корекции, каквито слухове имаше?

- Планирам само бременност :) След това може да си повдигна и уголемя дупето, но не ми е фикс идея. Гърдите няма да си ги пипам, защото и аз, и мъжът ми много ги харесва, а и накъде да го уголемявам? Аз съм 53 кг., ще ме заболи гърбът ако ги увелича, не мисля да си пипам бюста.