Джулиана Гани ражда бебе на годината

През ключалката
17:08 - 23 Декември 2019
116595
Джулиана Гани ражда бебе на годината

Терминът на сексапилната красавица Джулиана Гани е около 31 декември, научи Lupa.bg. Има вероятност наследникът на силиконката да се роди точно в последния ден на 2019 година или в първите минути на 2020 г. и така детето й да стане първото или последното бебе на годината.

Доскоро тя не публикуваше снимки, на които ясно да се очертава наедрялото й коремче, но от няколко дни вече гордо го демонстрира. Гани и половинката й Илиян очакват момче и вече са избрали името. Тя загатва само, че то ще започва с Д, като нейното име. Силиконовата красавица планува да роди в Пловдив.

Въпреки, че е в 9-я месец, Гани всеки ден е в залата и тренира. Отделно от това, минава по 10 км пеша. „Мис Силикон 2013“ е много суеверна и поради тази причина избягваше да говори за бременността си и да показва корема си.

"Хората във фитнеса ме гледат странно и ме питат какво правя тук. Илиян им казва, че ще тренирам докато родя", признава с усмивка на лицето Гани. 
Припомняме, че за бременността си Малката Джулка призна чак в седмия месец по време на участието си в „Маскираният певец“.