Джулиана Гани се стопи в "Капките"

Силиконката е стопила 5 кг

Нещо за четене
14:43 - 23 Април 2024
3735
Джулиана Гани се стопи в "Капките"

Джулиана Гани призна, че в началото на предаването "Като две капки вода" не се е чувствала добре в кожата си. След като влиза в обувките на два-три мъжки образа, е свикнала да се приема с различна външност. Вече може да си позволи да излезе без грим, в спортен аутфит и дори без токчета. „Капките“ в това отношение много ме промениха, защото свикнах да се гледам по всякакъв начин“, признава в "На кафе" участничката.

„Благодарение на „Като две капки вода“ много потиснах суетата си. Представете си какъв шок е за кифла като мен да се гледа в огледалото с брада, мустаци, гола глава и със стойката на мъж. Вече го приемам като майтап. Първият ми мъжки образ бе култов – Мерилин Менсън. Труден и специфичен образ, за който имах много репетиции. Образът сам по себе си ме кефи, но когато се видях в огледалото, щях да припадна“, разказва пред репортера Джулиана.

„Най-трудният ми образ е този, който не успях да направя и това бе Рики Мартин. Вживях се в него и придобих латино енергията му. На сцената сякаш не бях себе си. Не знаех, че мога да пея изобщо, преди да вляза в „Като две капки вода“. Осъзнах, че във формата, за каквото и да кажа „не мога“ – това няма значение. Всеки понеделник образът ме чака и не може да не се справиш. Започваш, работиш много и все нещо ще се получи. Това е формат, в който трябва да забавляваме хората. Във всеки образ влагам много старание и любов“, споделя настройката си тя.

„Оценката на журито в „Като две капки вода“ е много важна, но по-важна е оценката на публиката. Когато съм на улицата, хората ми се радват, спират или дори самите те ме имитират. След образа на Мила Роберт всички откачиха и непознати около мен пееха въпросната песен. Радвам се, че успях да докосна хората. Веднъж отидох в оптика да си купя очила и то на следващия ден след лайв. Момчето, което ме обслужваше се усмихваше и не спираше да ме гледа втренчено. Питах го за съвет и той каза, че си ме представя като Тони Дачева. Синът ми Кай ме познава по гласа и пее много с мен. Явно има музикално влечение и дарба от малък, усеща музиката и се опитва да имитира всички, не само мен. По-големият ми син Давид се пада да е при мен когато уча образите и в началото само слуша и му е интересно. По-късно започва да пее песента, която е слушал цял ден. Попива като гъба“, разкрива инфлуенсърката.

След два брака зад гърба си, Джулиана Гани споделя, че не мисли за сватба. От началото на участието си в хитовото шоу тя е свалила цели 5 кг., но се чувства в перфектна форма. Преди старта на „Като две капки вода“ заедно с половинката й Теодор са били на почивка в Кения. Впечатлена е от закуската на традиционните масаи, които започват деня с микс от литър кравешка кръв и литър прясно мляко. Закуската е перфектна за здрава имунна система и за голямо либидо при мъжете.

„Винаги съм била истинска и пряма. Никога не съм прикривала коя съм. Ако избухвам, то е много. Ако обичам, обичам – много. Ако се смея, то съм с 24 карата усмивка“, категорична е Гани.