Джулиана Гани започна да прави ремонти на ремонтите

Силиконката няма част от тялото, която да не е коригирана

Топ
16:56 - 06 Август 2024
1380
Джулиана Гани започна да прави ремонти на ремонтите

Джулиана Гани изуми с нова приумица. Носителката на титлата „Мис Силикон“ залитна по новата мода и си направи... вампирски зъби. Красавицата публикува видео след посещение в столична дентална клиника и попита: „Харесвате ли новата ми усмивка?“. Блондинката е пристрастена към пластичните корекции и подобренията по външността си. Тя не спира да се тунингова и вече няма част по тялото, която да не е пипала.

В онлайн подкаст преди време Джулката призна, че много харесва новата мода в социалните мрежи – хора, които си правят вампирски зъби. „Двата кучешки зъба ти ги удължават и ставаш като Валкирия, като вампир. Познавам един човек с такива и когато го видях на живо, супер много ме изкефи! Много е шантаво, много е диво! Все пак мисля, че ще има много противоречиви мнения, тъй като е странно да си с такива зъби в ежедневието“, споделя искрено цицорестата блондинка.

Зъбите са изградени с технология тип бондинг, материалът се наслагва, докато се постигне желаната форма. За около час и половина Джулиана се е сдобила с новите придобивки в устата си. „Чисто луди сме“, написа тя под снимка, на която позира заедно с младия доктор, чието дело са зъбките.

Всъщност този тренд при звездите Отвъд океана е популярен отпреди години. Една от първите, които изненадаха с вампирски зъби преди години, бе сестрата на Ким Кардашиян, Кортни. Тя се пусна с остри, покрити с диаманти кучешки зъби, след нея и други звезди прилегнаха до кучешки резци.

„На 21 години бях, когато си направих първата операция. За мен пластичните операции не са кардинални методи, а нещо съвсем нормално. Всяка пета жена има силикон, филъри, направен нос... Майка, която е над 60 години, покрай свои приятелки, които ползват новите методи за разкрасяване, има ботокс, филъри... Във времето, когато тя е била по-млада, не е имало подобни процедури и сега те са нови и може да се възползва от тях. В XXI век медицината предлага всичко и не виждам нищо лошо, ако човек не харесва нещо в себе си, да го промени. Реално затова са и тези пластични хирурзи” – признава Гани, която има четири операции на бюста, защото все иска да е по-голям и по-голям.

Блондинката води класацията с най-голям бюст, макар и силиконов. Тя обича да има по много от всичко. Джулката e горда притежателка на по 985 кубика във всяка гърда. „Всички са много заинтересовани от моя бюст. Бюстът ми си е много добре. Да, аз имам малка талия, но пък ми седи ефектно. Нямам никакви намерения да го намалявам“, категорична е най-цицорестата българка.

Няколко доктори са й отказали да й сложат толкова големи гърди, защото се страхували, че може да получи гръбначно изкривяване. Това обаче не спряло силиконовата бомба и я амбицирало още повече да постигне целта си, а именно да се превърне в най-едрогърдия български модел.

Пловдивчанката преправя своите гърди цели 4 пъти. Първите цици, които й сложили, били с прекалено малко кубици и не стояли естетически добре на завидната й височина. Втория път имало голямо разстояние между гърдите на Джулката, дори зърното й било на неподходящо място, което довело до 3-та операция на „силиконовата долина“. После дошла и четвърта, която за момента е последна.

Преди месец пловдивчанката си сложи силиконов гел в задните части, за да изглеждат по-съблазнителни. Самата Гани вече не знае броя на ремонтите по лицето и тялото си, но със сигурност няма да се спре само с тези интервенции, а в бъдеще ще има нови и нови.