Джулия и Митака чукнаха 1 година брак

Нещо за четене
11:12 - 02 Октомври 2020
4928
Джулия и Митака чукнаха 1 година брак

Джулия и Кристиан открито за чувствата година след сватбата си. Фолк звездата от „Пайнер“ и Кристиан Кирилов, известен с ролята си на Митака от „София – ден и нощ“, изляха чувствата си пред последователите си в социалните мрежи.


„Преди точно една година, този ден, се превърна в най-важният ден за нас. Пожелаваме си още много години любов, разбирателство и прекрасни моменти заедно! Искаме да благодарим още веднъж на всички наши гости, които уважиха празника ни. И най-вече на нашите прекрасни кумове“, написа Кристиан.

Той не крие, че за него бракът е сериозна крачка, а „всичко останало е Ала-бала“. За себе си Кирилов е категоричен, че е намерил своята по-добра половинка.

„Точно преди една година беше най-красивият и незабравим ден, в който казах най-искреното си „ДА“. За това – Честит празник на нас! Пожелаваме си здраве,още много любов, разбирателство и прекрасни моменти заедно“ – категорична е Джулия.

Тя използва поводът, за да поздрави всички свои фенове с изпълнението на песента „Излел е Дельо хайдутин“, която изпълнила на живо пред гостите на сватбеното си тържество.