Джулия и Митака от „София ден и нощ“ се сгодиха (Видео)

Певицата си мисли, че е спряна за рутинна проверка от полицаите, а получава пръстен от Кристиан

През ключалката
11:29 - 30 Май 2019
4682
Джулия и Митака от „София ден и нощ“ се сгодиха (Видео)

Кристиан Кирилов, който стана известен с ролята си на Митака от сериала "София ден и нощ" предложи брак на гаджето си фолк певицата Джулия.  Повечето кандидат-младоженци са доста изобретателни, но Кристиан Кирилов със сигурност води класацията за нестандартно предложение, което наистина успя да вдигне адреналина на Джулия.

Певицата си мисли, че е спряна за рутинна проверка от полицаите със своя автомобил, когато неочаквано пред нея се появява Кристиан с кутийката със заветния годежен пръстен. Това стана ясно преди часове, когато двамата споделиха кратко видео в официалните си профили в социалните мрежи с романтичния момент, а Джулия побърза да напише:

“Ето, един от дните, които няма да забравя никога... Да, да, да!!!”

Клипчето веднага получи многобройни гледания и харесвания, а пожеланията за щастлив семеен живот заваляха към новата любима светска двойка:

“Най-готината двойка в България, супер сте. Много любов и компромиси един към друг, за да има завинаги любов!”, “Честито! Да сте много щастливи и да се обичате много. По-важно и хубаво от семейството няма!”, “Супееер! Дълги години щастие и любов Ви желая! Ах, колко сте сладкиии!”, “Много, много щастие, радост и хубави моменти. И всеки един ден от Вашата любов, да е като в първия момент, в който сте я открили!”, са само част от коментарите под видеото.