Къде изчезна Гери-Никол?

През ключалката
17:07 - 16 Септември 2019
44626
Къде изчезна Гери-Никол?

В последно време Гери-Никол изчезна от полезрението на феновете си. Младата варненка значително е намалила селфитата и снимките, които качва в социалните мрежи, не ходи по участия, няма я по медиите и мнозина се запитаха какво се случва с нея. Последната й публикация във фейсбук е от 9 август, преди повече от месец, пише в последния си брой в. "Уикенд".

Запознати издават, че в момента „яката дупара” е на почивка с татко си, като според слухтете, двамата отдъхват в Дубай. Варненката се е отдала на заслужен релакс и мисли да се завърне на сцената чак в края на септември или началото на октомври.

Другата причина за изоставената кариера е гаджето й - бившият футболист на "Славия" и настоящ бизнесмен Вилиян Вълков, по прякор Вълка. Двамата са заедно от началото на годината и нещата изглежда са сериозни, защото изпълнителката на „Над закона“ дори го заведе на сватбата на Софи Маринова. Младежът не бил против Гери да прави кариера, но не и да обикаля постоянно по участия или да качва техни снимки в социалните мрежи.