Как антиваксърите от ИТН взеха за здравна министърка служителка на Бил Гейтс?

Политика
14:00 - 13 Юли 2021
16571
Как антиваксърите от ИТН взеха за здравна министърка служителка на Бил Гейтс?

Покрай къдриците на шармантната Саня Армутлиева незаслужено пренебрегната остана една друга очарователна дама, номинирана за министър в проектокабинета на "Има такъв народ". Става въпрос за младата докторка Велислава Петрова, която Слави предложи за здравен министър, макар тя да стои на коренно противоположни позиции спрямо антиваксърската кампания, която "7/8 ТВ" упорито води в последните месеци. Нещо повече - д-р Вили е стипендиантка на самия Сатана - Бил Гейтс и жена му Мелинда.

Велислава Петрова се отчете с едно гостуване в кабеларката на Дългия, където беше използвана единствено за пушечно месо на конспираторите Антония Първанова и Атанас Мангъров. Те пък се появяваха в ефир пред ден-два да обясняват как коронавирусът е грипче, а от ваксините ще ни пораснат магарешки уши и свински опашки.

Дали майсторът на сиртакито Андрей Чорбанов ще мели брашно с тази сороспия?

Версията за "измамата COVID-19", поддържана упорито от Тошко Йорданов и здравния "експерт" на ИТН проф. Чорбанов обаче явно се преобръща на 180 градуса. Защото Велислава Петрова работи в Глобалния Алианс за Ваксини и Имунизации (GAVI, The Vaccine Alliance) в Женева като специалист в сферата на здравното законодателство и ваксините. В тази организация чудовището Уилям Гейтс Трети е налял над 10 милиарда! долара лични пари, за да стимулира глобалното използване на ваксини.

Редовният гост в предаванията на Слави и аверите му, видният антиваксър д-р Георги Тодоров, дори си позволяваше да нарече лекари като Велислава със звучното определение "Сороспии".

Според редица анализатори присъствието на младата лекарка в екипа на Дългия категорично говори за чуждестранна намеса в реденето на кабинета, или поне за консултация с посолствата на определени Велики сили.