Как да изберем бельо за секси повод

Мода
17:34 - 12 Декември 2019
13979
Как да изберем бельо за секси повод

Когато ни предстои среща с нов партньор или искаме да изненадаме половинката си, започваме да си задаваме въпроса въроса:

Какво дамско бельо за секси повод да изберем?

При избора на подходящия за вас модел обаче има важни неща, които да не пренебрегвате. Хубаво е интимното облекло да ни кара да се чувстваме секси, да е удобно, да подчертава силните страни на фигура ни или да скрие недостатъците.

Бельото може да се използва като завършек на облеклото, като акцент към него или като аксесоар в интимната игра.

Мъжете обикновено харесват материи и модели, които са доста неудобни за носене. Не гледат на тази част от облеклото, така както една жена си мисли и си представя. Представителите на силния пол обичат простичките и класически неща. Основната им цел е когато погледнат жената срещу тях да добият усещането, че тя ги привлича, тя да ги подлудява и съблазнява.

Цветът и кройката са важни

Мъжете особено харесват червеното и бордото, защото правят подсъзнателна асоциация със страстта целувките и прегръдките, преди полов контакт. Жената, избрала червено бельо създава у мъжа впечатление за самоувереност, привлекателност, класа и стил.

Повечето мъже харесват черното, дантелено бельо, което е класика.

Седи добре и секси на всяка жена. Удачен при избора се оказва и бялото, тъй като предизвиква асоциация за невинност, което е често търсена черта у нежния пол.

Мъжете харесват сутиените с повдигащ ефект, които седят добре почти на всяка жена.
Ако имате добре оформено и секси дупе можете да пробвате с боксерки, полубоксери или класически прашки.

Няма мъж, който да не харесва жартиери, колани, корсети и черни чорапи.

Мъжете обичат жената до тях да бъде секси, съблазнителна, страстна и всеотдайна при контакт. Имат вътрешна необходимост, да усещат, че подбора на интимно облекло у жената е предназначен и сложен върху тялото само и единствено за тях. Един мъж рядко би харесал удобното памучно бельо, но ако то е гарнирано с малко дантела или воланчета нещата се променят значително в положителна посока.

Няколко основни насоки при избора на секси бельо:

Не прекарвайте дълги часове в пробните, а вместо това отделете част от времето си за други неща, които биха подобрили настроението ви, а от там и цялостното ви излъчване. Отидете на козметик, маникюр или просто изпийте едно кафе в приятна компания. Вземете си топла, ароматна вана или легнете, отпуснете се и помечтайте за срещата;

- Изберете бельо, с което ще се чувствате спокойна, уверена и секси;

- Заложете на класиката: червено, черно или бяло;

- Не забравяйте, че дантелите винаги действат добре на мъжа, но не прекалявайте с тях.

- Добавете дребни аксесоари или акценти като черни чорапи, жартиер, корсет или къса нощничка;

- Сложете любимия си парфюм и се насладете на времето, прекарано с избраника на сърцето ви! 

Не забравяйте, че най-важното е да се чувствате секси отвътре, да се харесвате и да обичате тялото си.  Няма защо да се притеснявате, че не изглеждате като манекенка, ако се приемате такава каквато сте. Това няма да остане незабелязано