Как да изберем подходящите обувки за всички поводи?

Топ
12:36 - 29 Ноември 2021 (обновена)
3793
Как да изберем подходящите обувки за всички поводи?

 Обувки! Тази дума вълнува всяка една дама. Обувките бяха, са и ще бъдат най-важното допълнение към всички тоалети. Правилно подбрани, те могат ефективно да регулират пропорциите на фигурата  ви и да я представят в благоприятна светлина. По същия начин, грешните обувки могат да съсипят дори най -хубавата  ви рокля.

Познаването на няколко прости трика за избор на дамски обувки винаги ще ви накара да изглеждате привлекателни. Можете визуално да отслабнете с няколко килограма и да направите краката си по-дълги, а глезените по-тънки. Днес тези трикове ще ви станат известни!

Ами ако имате дебели глезени и прасци?

Правило 1. Избягвайте обувки, които завършват в най-широката точка на пищяла

Правило 2. Забравете за широките ботуши

Правило 3. Изберете обувки без ресни и други подобни декорации

Правило 4. Обувките трябва да са без каишки и връзки на нивото на прасеца и глезена, това само ще подчертае тяхната ширина.

Правило 5. Не забравяйте, че равните обувки скъсяват и правят краката ви по-груби.

Правило 6. Ако искате да добавите лекота към силуета си, изберете обувки с токчета. Не е задължително да са тънки токчета, такива с дебел ток или сабо също ще свършат работа.

Как да изберем обувки за пола?

  Ако харесвате мини поли, комбинирайте ги с обувки на ток. Най-голямата грешка, която правят момичетата, когато става въпрос за избор на обувки, е комбинирането на поли до коляното с равни обувки и обувки с каишка. Тази комбинация визуално ще отнеме няколко ценни сантиметра от краката ви, правейки ги да изглеждат по -къси и по-дебели. Никоя жена не би искала това!

  Що се отнася до дългите поли, тук абсолютно всякакви обувки са подходящи, но само ако сте високи. По-добре е ниските момичета да добавят няколко сантиметра към фигурата си с обувки с ток.

Как да изберем обувки за панталони?

  Избраният тип обувки за панталони зависи главно от дължината на самите панталони. Например високите токчета са атрибут на идеалната обувка за панталони с дължина 3/4, особено ако панталоните завършват в най -широката точка на пищяла. Но панталоните с дължина 7/8 са идеални за маскиране на малките несъвършенства на краката ви. Следователно можете да изберете всякакви обувки за тях.

Източник: kapere.com