Как Елен Колева пребори зависимостите си?

Последните 10 години актрисата се е обърнала към духовното

Новини
16:45 - 10 Юни 2024
4617
Как Елен Колева пребори зависимостите си?

Не е тайна, че в последните 10 години Елен Колева се е обърнала към духовното. Актрисата се интересува още от психология, а до това преобразяване са я довели несполуките ѝ в личен план. Тя казва, че с днешна дата много добре знае какво иска от живота и към какво се стреми. Преди време обаче била силно объркана и наранена. В този период злоупотребявала с алкохола, цигарите и успокоителните хапчета, но по думите ѝ намерила сили да се съвземе и да продължи напред.

Актрисата казва, че трансформация ѝ коствала много, но все пак успяла да я постигне. Започнала да посещава психоаналитик. Той ѝ помогнал да се отърве от пороците, които нанасяли вреди на здравето ѝ.

„Стана така, че вече не мога да правя любов с мъж, който ми вони на алкохол или на цигари. Затова е много трудно да си намеря половинка. В един момент мои приятелки ме питат дали съм нормална и изобщо съществува ли такъв мъж, но аз съм твърдо убедена, че има и съм решена да го намеря, ако Вселената ми помогне”, надява се Колева. И допълва, че още в „звездната ѝ карта” е заложено, че ще има трудности в общуването с противоположния пол и няма да срещне човек, който да удовлетворява напълно всичките й копнежи, ала тя е решена да не спира да го търси и да чака.

Всички интимни връзки на Елен до момента претърпяват пълен провал. С кипъреца Андреас Стилиану тя изкара почти година, но идилията им се разпадна. Той така и не предприе по-сериозна стъпка в отношенията им. Актрисата вече е на 40 години и мечтае за бебе, но няма подходящ мъж, който да я направи майка. Тя осъзнава, че биологичният й часовник тик-така и няма време за губене, но пък и изискванията ѝ за бъдещ партньор са големи и няма намерение да прави компромиси.

Преди Колева често публикваше разголени снимки в социалните мрежи, за да привлича мъжко внимание към себе си, но сега е сменила подхода и залага на други неща. Аз съм преработена, просветена и възвишена!”, коментира звездата от филма „Шивачки”

През годините тя имаше куп връзки с различни мъже, но все несполучливи. Синеоката брюнетка не си поплюваше и сменяше гаджетата като носни кърпи. През леглото ѝ минаха застаряващият бизнесмен Александър Найденов – Майонезата, писателят с алкохолни проблеми Калин Терзийски, красавецът с еврейски корени Марсел Коен и скандалният общински съветник Давид Бонев. Говори се още, че за кратко е била любовница на колегите си Башар Рахал и Иво Аръков.

Покрай многобройните си връзки, предимно със заможни мъже, хубавицата си изгради образ на фатална жена. Около нея постоянно се навъртат индивиди с противоречиво житейско досие, но никой досега не се е задържал дълго. Единствения, който направи изключение, беше Марсел Коен – той  възнамеряваше да сключи брак с актрисата, после тихомълком се разделиха, а сватба така и не се състоя.

Хората от обкръжението на Елен се чудят поради каква причина не успява да задържи мъж до себе си. Славата на златотърсачка, която си изгради покрай връзката със Сашо Майонезата, изигра лоша шега на красавицата и повлия на  интимните й отношения впоследствие.

Наред с личния живот на актрисата, професионалното ѝ развитие също куца. Режисьорите не я търсят за сериозни роли. През последните години имаше епизодично участие в лекарския сериал „Откраднат живот”. В хитовата поредица на Нова тв Елен изигра жертва на домашно насилие, пребивана от съпруга си. Според запознати подобни преживявания Колева е имала и с Александър Найденов, който се отнесе доста грубо с нея след раздялата им и публично я категоризира като лека жена.