Как Наум Шопов отказал тревата?

Актьорът е щастлив, че обстоятелствата са се стекли така, че успял да се измъкне от тази среда

Нещо за четене
13:28 - 16 Май 2023
2564
Как Наум Шопов отказал тревата?

Наум Шопов днес може и да води здравословен начин на живот и тренира редовно, но в тийнейджърските си години актьорът е бил пухкавелко, който пуши трева. Шопов гостува в подкаста "При ТоТо", където говори за най-различни теми, а една от тях бе именно израстването. Актьорът споделя пред Тото от група "СкандаУ", че в шести клас е тежал точно толкова, колкото и в момента. Нещо, което говори ясно за това, че тогава е бил далеч от човека, който е сега.

Тогава Наум Шопов е бил с дълга коса и расти, слушал е реге и метал. Пушил е и марихуана доста често. Актьорът отдава това си поведение на обкръжението си по онова време, но е щастлив, че обстоятелствата са се стекли така, че успял да се измъкне от тази среда. А дотам се е стигнало след като родителите му са разбрали, че пуши марихуана.

"Тогава не ме биха, но ме третираха като наркоман", казва Шопов. Като допълва, че именно това го е стимулирало да се промени и да е далеч от тези неща.

Основна заслуга има и неговият братовчед, който му е оказал морална подкрепа по онова време. Тогава Наум Шопов се е отдал на спорта, като дори е тренирал баскетбол и американски футбол.