Как се казва следващият Ерген?

Валерия го нарича "малкото кюфтенце"

Нещо за четене
15:40 - 10 Юни 2024
3058
Как се казва следващият Ерген?

Следващият Ерген, ако зависи от победителката във втори сезон, вече е ясен. Валерия го нарича "малкото кюфтенце".

Но ако очаквате нов пианист, като Евгени Генчев, бъркате. Предвид интересът на Валерия към спасяването и грижата за животни, нейният избор е чаровен четирикрак любимец. Следващият ерген е порода мопс и се казва Марли. 

"Моята добра приятелка, Валерия, ми даде съвети за предаването и съм готов за това приключение. Аз съм следващия Ерген!" - това написа Валерия към няколко сладки снимки на кучето, които сподели в Инстаграма си. 

Скоро дамата в сърцето на Евгени загуби друг свой любимец - Матео.

„С огромна мъка ви съобщаваме, че Матео не успя да се пребори и напусна този пълен с мъка и болка свят. Съжаляваме, че научихме толкова късно и не успяхме да ти помогнем, мило момче! Тичай на воля, Матео!“ – съобщи тя. От нейната фондация дадоха съвети на хората да не пренебрегват болни или стари животни.

„Няма да му мине, няма да стане и да отиде само на лекар, а ще си отиде бавно и мъчително. Във ваш контрол е да се опитате да му помогнете или да потърсите помощ навреме! Обаждания за животни, които от няколко дни лежат безпомощни и агонизират, имат край като на Матео… Усилия, надежда, средства и лекарски труд, но без положителен резултат! А можеше Матео да се пребори!“.