Как се разхубави Алекс Раева?

Някогашната беквокалистка в „Шоуто на Слави“ изглежда по-добре, отколкото на 20 години

Нещо за четене
11:20 - 09 Май 2024
5190
Как се разхубави Алекс Раева?

Александра Раева сякаш е спряла времето. В последните месеци тя изглежда удивително и прилича на не повече от 30-годишна, макар да кара 44 лазарника. Певицата е изгладила бръчките, които биха издали възрастта й, най-вероятно с ботокс, но видимо не е подпухнала от филъри. В момента Алекс изглежда по-добре, отколкото когато работеше в шоуто на Слави Трифонов, което беше до 2006 г.

„Какво си е направила Алекс? Изглежда много добре. Като кукла е!“ – питат се в социалните мрежи каква е тайната на блондинката, която в момента води „Денсинг Старс“. Някогашната беквокалистка в „Шоуто на Слави“ е с хубава и свежа кожа, като дори ръцете й не могат да й издадат възрастта.

В шоусредите коментират, че Слави само може да съжалява, че е изпуснал такава жена. Припомняме, че двамата имаха бурна 7-годишна любов. Връзката им е публична тайна и нито един от двамата никога не е говорил открито за любовта им. Алекс само е загатвала за Дългия, без да разкрива името му, но всички се досещаха кого описва красавицата. В началото двамата са просто любовници, докато той има сериозна връзка с психоложката Маги Ангелова.

„В началото бях втората, имаше друга жена. Когато станах първата, реших, че не искам да го легитирам. Той виждаше в мен част от себе си – своята първичност, необузданост и категоричност. Но беше сложно. Той държеше на мен, аз взимах от него каквото мога. Като последен шанс да ме задържи, ми предложи в църква в чужбина. Не можах да откажа – всичко беше подготвено до най-малкия детайл. Но за мен беше празен ритуал“, разказвала е Алекс. В крайна сметка двамата се разделиха и Алекс напусна шоуто.

Според запознати Слави дълго време не може да я прежали и неслучайно само Раева не присъства на големия концерт на всички бивши членове на „Ку-ку бенд“ през 2015 г. По-късно тя има още няколко несполучливи връзки, докато преди няколко години не срещна Любомир Палаханов, когото през август 2019 г. дари с дъщеря Лия. Няколко години след раждането Алекс не можеше да влезе във форма и имаше доста излишни килограми, които е успяла да свали през последната година. Тя ги е смъкнала с режим и спорт, а не с така модерните инжекции за диабетици. В момента Раева е далеч от кльощавия си период, който имаше по време на връзката си с бизнесмена Камен Атов, но вече не е и пухкава. В момента бившата на Слави тежи около 60 кг и има секси форми, които дори журито от „Денсинг Старс“ забеляза и коментира.